Om Lone Abrahamsen

Psykoterapeut Lone Abrahamsen

Min personlige rejse har gjort, at jeg er uddannet massør, healer, zoneterapeut og ID-Psykoterapeut, som jeg har læst hos Ole Vadum Dahl. Jeg har i mange år arbejdede, som behandler og hjulpet mennesker både fysisk og psykisk.

Sideløbende har jeg fra 1996 læst den gamle esoteriske filosofi via Ronald Beesly (Den frie skole for esoterisk filosofi).

I 2008 var jeg på en rejse i Sydfrankrig nærmere bestemt i området ved Rennes-les-Bains. Denne rejse ændrede mit liv på mange måder og især da jeg på et af mine mange vandreture fik et syn eller en vision om, hvordan mit liv skulle være i fremtiden. Dette medførte, at jeg i 2013 startede Visionsrejser. I dag har jeg grupperejser til Assisi i Italien og Sydfrankrig.

I 2013 skrev jeg en bog, som jeg havde haft på hjertet i lang tid. Bogen kom til at hedde ”Når kaldet er at hjælpe”. Det er en bog der har sit udgangspunkt i mit eget liv og den beskriver de redskaber, som jeg selv var så heldig, at modtage fra andre og som jeg anvendte i min egen søgen og udvikling.

Jeg holder foredrag og workshops til private og virksomheder.