Om Lone Abrahamsen

Psykoterapeut Lone Abrahamsen

Siden jeg var ganske lille, har jeg følt at jeg gerne ville hjælpe mennesker med deres problemer i livet. I fødselsgaven havde jeg fået clairvoyancen og sensitiviteten med, men det tog en del år inden jeg var klar på hvordan jeg skulle hjælpe mennesker på deres vej.

I dag brænder jeg stadig for at hjælpe og det gør jeg bedst med Clairvoyance, healing og psykoterapi.

I 2013 startede jeg Visionsrejser, med rejsemål til Assisi, Island og Sydfrankrig.

Min drøm var og er stadig at lave nogle spirituelle rejser, hvor du som medrejsende, har mulighed for at komme i mere kontakt  med den du i virkeligheden er. At give dig muligheden for at få nogle fantastisk smukke og kraftfulde indre og ydre oplevelser som du kan tage med dig på din livsvej.

2018 udkom min bog ”Når kaldet er at hjælp”.

Denne bog har jeg skrevet for at du som læser kan spejle dig, eller kan lære af de problematikker der er beskrevet. Der er redskaber beskrevet bag i bogen.