Varebeskrivelse

Om forsendelse:

Under normale omstændigheder eftermiddag 16:30, før de skyde ned af de varer, vil vi straks at arrangere dagen for spørgsmål, i tilfælde af udsolgt eller andre særlige omstændigheder, vil vi kontakte dig. 16:30 efter den rækkefølge, afhængigt af den dag, det kan være tilfældet.

Kurer modtagelsen tid, er generelt omkring 6 PM ,(alle kun Udtrykker én klasse kurer modtagelsen,lille sted, på ingen måde.) For SF især presserende ting, vi kan kun 6 point om spørgsmål ,som ikke er, skal du finde et andet niveau af hjem, har vi ikke omgående!!!

Bemærk: Alle Hurtig generelt har scan input af forsinkelse fænomen, og fordi stedet er langt væk ,den Generelle Dag 5-6 point vil blive vist i 9-10 point,du må ikke få mig forkert, er 9-10 point til at sende de pågældende.

◆ Elektroniske komponenter, after-sales service:vores shop salg af et par elektroniske komponenter, der ikke er købere af vedligeholdelse eller fejlretning resultaterne af den beregning. Købere ikke til apparater, om faste eller din DIY succes som kvalitet standard,at behage alle købere, opmærksom,opnå et afkast af køber bære alle forsendelsen frem og tilbage. (Retur fragt ikke er enig med købere ven kan finde en anden plan hjem køb,vi er også meget hjælpeløs drop......)

◆Hurtig Forsendelse direkte til døren efter dig,skal du udpakning og inspektion af re-sign. På grund af nogle regionale Kurer må ikke underskrive for ikke udpakning,men også den første til at underskrive,men når Kurer overflade tegn for efter udpakning,når du har fundet mangler, er beskadiget,bedes du straks afvist, og lad kurer ved undertegnelsen beskrivelse,straks følge Kurer på forsendelse parts telefon du kontakte ejeren,at butiksindehaveren behandling,når de tegn,som elementer lossless mangler,efterfølgende ansvar vil også være af købere bære(tilfælde af venner tegn,kan bestilles venner).

Give din online shopping for at købe en forsikring, bedes du købe 0. 5 yuan, fragt, forsikring! Købe varer på det tidspunkt. Venligst køb tilbage shipping forsikring.

Da det afkast, der genereres af forsendelsesomkostninger. Alle forsikringsselskaber, bjørn!

Denne tilbagevenden shipping forsikring er bare 0,5 yuan-0,8 yuan ! Så du køber venner aktivt køb!



SKU: l100380

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser