Varebeskrivelse

Seks-sidet Polering af Negle-Fil Professionel Limas De Una Buffer Shiner Finger, Tå-Manicure-Pedicure Polering Slibning Nail Art Nail Filer

Produkt Detaljer Produkt Navn: Polering Af Negle-Fil

Størrelse: pic,Pls tilladt nogle fejl.Materiale: andre Farver:

Som Billede

Andre: 100% Nye Skib: SF_express / DHL / FEDEX / TNT / EMS Bemærk : O(∩_∩)O ~~ Vi støtter blandede ordrer.Angiv dine særlige ønsker, såsom farve, størrelse, værdi af erklæringen, osv.Hvis ikke, og inden udløbet af fristen for afsendelse, kan vi ikke kontakte dig, vil vi tilfældigt levering!!!!!

Lad en fejl, 1-3cm.

KUNDETILFREDSHED

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

RETURRET

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

BETALING

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af DHgate, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

FORSENDELSE

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

  • Størrelse: Nail Files as pic
  • Element Type: Negle-Fil
  • Mængde: Neglefile, som pic
  • Model-Nummer: Neglefile, som pic
  • Spænding: None


SKU: l1022

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser