Varebeskrivelse

1. Om Farven: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme,de billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve, kun leverer, er kun til reference.

2. Om Størrelse: lad 1-3mm fejl på grund af manuel måling.

3. Den eneste måde at være 100% sikker på, at den del, der vil passe til din bil, er at tjekke din oprindelige side, kan du også ringe til din lokale forhandler, eller mail til mig for at få hjælp.

4. Vi arbejder så hårdt med hver enkelt kunde til at gøre tilbud på Loneabrahamsen.dk behagelig oplevelse, hvis der er kvalitet problem med vare modtaget, skal du kontakte os med det samme, giver negativ feedback unrationally vil ikke hjælpe på alle.Alle problemer kan løses med god kommunikation.

1. Antal dele:89465-35670

2. Dette er ÆGTE BRAND Del, vi garanti på det arbejde godt og hurtig afsendelse.

3. Kompatibilitet(Passer Til) :

Passer til Følgende Modeller:

Toyota FJ Cruiser 2007 - 4.0 L V6

4Runner 2005-2006 4.0 L V6

1. Vi har virkelig brug for din positive feedback og fem stjerner.

2. Hvis du har en forespørgsel om varen, bedes du gennem stå inde brev eller e-mail til at kontakte os og vi vil svare dig så hurtigt som muligt, hvis ingen svar til dig inden 48 timer, bedes du tjekke din spam i din mail-box.

3. Hvis du ikke kan finde dit deltagernummer(OEM) i min liste, skal du blot spørge, og jeg vil prøve at hjælpe dig.Vi har hundredvis typer af parkering sensorer og den vil passe til næsten alle modeller.

4. Hvis du har et problem, for den vare, bedes du kontakte os først, før de forlader enhver Neutral eller Negativ feedback.Vi vil gøre vores yderste for at løse eventuelle problemer for kunderne.

1. Vi accepterer betaling med Kredit Kort, Bank Overførsel og anden Betaling, der Loneabrahamsen.dk støtte.

2. Betalingen skal være modtaget inden for 19 dage af auktionen lukker.

3. Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) når du laver betalingen, eller sende en besked til os.

1. Hvis du har nogle problemer med den farve, størrelse, kvalitet eller andre problemer, bedes du kontakte os frit, før du giver os en neutral/negativ feedback.

2. Vi vil lade POSITIV FEEDBACK, så snart Loneabrahamsen.dk giver os mulighed for at give feedback.Vi hjerteligt gerne give dig tilfredsstille løsning.Hvis du elsker vores konto, varmt forventes dine fem stjerner feedback.Vi vil arbejde hårdere for at give dig en tjeneste tilfredsstille.

3. Da din feedback er meget vigtig for os, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, tak!

4. Tak for at du kigger i den post.Har en glad shopping oplevelse og en dejlig dag! :)

  • producent varenummer: 89465-35670
  • Måleområde: 1
  • interchange varenummer: 234-4261, SU11495,8946535670,89465 35670
  • Repeterbarhed: 89465-35670
  • Hysterese: 1
  • Bilfabrikant: For Toyota
  • Opløsning: 1
  • Lineær: 1
  • Sensor Type: Holzer
  • Type: Varme Type
  • Følsomhed: 1
  • Mærke: SORGHUM


SKU: l10999

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser