Varebeskrivelse

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

【Minimalisme Taper lysestager】Minimalistisk design kombinerer elegant koncept med Nordisk stil,enkel og generøs.Overfladen af denne høje koniske lysestage indehaveren er galvaniseret for at være underspillet og elegant fransk guld, som gør det dekorative og anti-ætsende,skinnende og altid bevare en elegant, smagfuld og struktureret glans med udsøgt håndværk.

【Robust og Stabil Lysestage Indehaveren】 Disse sølv lysestage holdere er lavet af høj kvalitet jern.Og hver lysestage er en robust og tung runde base, som absolut ikke let at ryste, falde og glide.

【Multi-lejlighedsvis Metal Candle Stå】Pynt til fødselsdag, middag med stearinlys, spisestue, stue, stue, undersøgelse og bar.Godt valg, for at fejre, mindedagen, at skabe stemning, housewarming, flot metal kandelabre.

【Udsøgte Detaljer】 Blød sort flannelette måtten under bunden af dette metal lysestage indehavere Isolerer møbler fra metal af denne taper lysestager , at reducere friktion og skade af det.Den visuelle effekt af den lave og den høje kuperet stearinlysets skær giver dig en smuk og romantisk atmosfære.

S:3.15inch×9.45 tommer x 0,9 tommer, M:3.15inch×11.42 tommer x 0,9 tommer, L:3.15inch×13.28 tommer x 0,9 cm.Velegnet til 3/4 tommer stearinlys og led taper stearinlys.Stearinlys er ikke inkluderet i prisen.

Specifikation:

Materiale: Rustfrit stål

Type: Metal Lysestager

Farve:Sølv

Størrelse: S:3.15inch×9.45 tommer x 0,9 tommer,

M:3.15inch×11.42 tommer x 0,9 tommer,

L:3.15inch×13.28 tommer x 0,9 tommer

Bemærk:1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

Sølv Taper lysestager Sæt af 3

  • Funktion: Matchende Stearinlys Cup
  • Matchende Stearinlys: Kolonne Stearinlys/Bold Stearinlys
  • Bruger: Kunst & Collectible
  • Håndlavet: No
  • Stil: Europa
  • Type: Stearinlys Stå
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Metal


SKU: l112601

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser