Varebeskrivelse

Om Dropshipping: 1.Acceptere Dropshipping, og vi vil IKKE sætte nogen fakturaer, QR-koder, kampagner i forsendelsen, Så Dont bekymre dig, Bare købe det, vi vil gøre noget godt for dig . 2.Vi er sikre hver enkelt enhed testes strenge, før de sendes ud, SÅ alle produkter kan garantere 100% høj kvalitet, før den sendes ud.Mange tak!!!

Funktioner

BNO055 er et system-in-package (SiP), der integrerer en tre-akse 14-bit accelerometer, en tre-akse 16-bit gyroskop med et interval på ±2000 grader per sekund, en tre-akse geomagnetiske sensor og en enkelt 32-bit Cortex M0 + microcontroller i drift Bosch Sensortec sensor fusion software i pakken.

Den tilsvarende chipset er integreret i en 28-pin LGA 3.8 mm x 5.2 mm x 1,1 mm boliger.For at optimere systemets integration, BNO055 er udstyret med digital tovejskommunikation, I2C og UART grænseflader.I2C interface kan være programmeret til at fungere med den HID-I2C protokollen, hvorved gøre BNO055 i en plug-and-play sensor hub løsning for enheder, der kører Windows 8.1 8.0 eller operativsystem.

Beskrivelse:

Dette datablad version beskriver BNO055 projektet prøve programmeret med version 0.3.0.4 af BNO055 firmware.Firmware-versionen, kan identificeres ved at læse SW_REV_ID_MSB og SW_REV_ID_LSB registre; firmware version 0.3.0.4 vil returnere værdien 0x03 for MSB og 0x04 til LSB.

Specifikationer:

Materiale:plastik

Farve:farverig

Pakke Inkluderet:

1 x BNO055 Intelligent 9axis

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

  • Kompatibilitet: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Staten Forsamling: Klar til at Gå,
  • Certificering: INGEN
  • Model-Nummer: INGEN
  • Bundt: INGEN
  • Mærke: ONLENY


SKU: l115718

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser