Varebeskrivelse

Særlige Tilbud til nye produkter på markedet, Enkel og moderne belysning, kreative og moderigtigt loft lampe, gæst lys hall, spisestue, soveværelse, studie, personlig runde lampe chokerende Pris! ¥220 Skynder sig at købe nu Ført lysekrone spisestue personlig lampe post moderne og kreative L linje stue lampe art atmosfære simple soveværelse belysning chokerende Pris! ¥195 Skynder sig at købe nu Tuowei belysning LED loftslampe varm kreative art post-moderne simple soveværelse spisestue lighting væglampe chokerende Pris! ¥25 Haste til at købe nu Post moderne enkel LED loft lampe personlig kreative stue lampe atmosfære soveværelse undersøgelse lys spisestue belysning chokerende Pris! ¥48 Skynder sig at købe nu Rabat tw-x8808 sæson omklædningsrum Jiafan spisestue stue husstand lysekrone nordeuropa chokerende Pris! ¥55 Skynder sig at købe nu Nye simple soveværelse loft lampe Nordiske ultra tynd 2020 led atmosfære stue værelse undersøgelse lampe chokerende Pris! ¥216 Skynder sig at købe nu Nordisk led loftslampe rund enkelt og moderne soveværelse lampe kreative personlighed ins stue lampe soveværelse undersøgelse chokerende Pris! ¥265 Skynder sig at købe nu Bedst sælgende restaurant husstand lysekrone størrelsen kontakt kundeservice kontor vindue kontor chokerende Pris! ¥35 Skynder sig at købe nu Nordisk postmoderne simple korridor led loft lampe korridor veranda lampe balkon lampe trappe hall lampe chokerende Pris! ¥10 Skynder sig at købe nu Ingen vigtigste lampe lysekrone enkelt og moderne Restaurant, Bar, Cafe lyst tøj butik med et enkelt hoved runde kreative personlig lysekrone chokerende Pris! ¥196 Skynder sig at købe nu

På kromatisk aberration

Alle billeder i butikken er taget i art.Der vil være en vis farveforskel på grund af forskellen mellem lys og display.Du skal vide, at sådanne problemer kan ikke blive vurderet og klagede baseret på.

2. Om dimensioner

Størrelsen er målt manuelt.På grund af de forskellige måleværktøjer og-metoder, der vil være en fejl på 2mm.Der henvises til skemaet og evaluering oplysninger i henhold til dit sædvanlige iført vaner og gøre dine egne indkøb.

3. Om kundeservice

Hvis du ikke kan besvare din forespørgsel i gang, kan det være på grund af overdreven høring eller systemfejl.

4. Produkt kvalitet engagement

Fremstilling og afprøvning af produkter har kvalitet poster og inspektion af data.Produkt testning, at vi i nøje inspicere hele processen af produkterne, og når produkterne er bekræftet at være kvalificeret, kan de være pakket og leveret.

5. Service-formål

Hurtigt, målrettet, præcis, tankevækkende og entusiastiske

6. Målsætninger Service

Kundernes tilfredshed med service kvalitet

7. Service princip

Garantiperioden på produktet er tre år.I løbet af garantiperioden, Part B vil reparere og udskifte de dele, der er beskadiget på grund af kvaliteten.For dele, der er beskadiget uden for garantiperioden, er det kun koste gebyr vil blive opkrævet for de dele, der samles op.For beskadigelse af udstyr, der er forårsaget af ansoegeren menneskelige faktorer, dele repareret eller samlet op af Part B beregnes i henhold til kostpris.

8. Transport metode

Hvis der er skader under transport, vil vi være ansvarlig for det.Vi vil levere varen til dig i god stand.Bemærk: køber har modtaget varerne, skal du kontrollere, om varer, der er beskadiget.Hvis der er nogen skader, skal du tage billeder til os for bekræftelse inden for 72 timer.Vi vil give dig i gang.Hvis den er for lang, vi vil ikke være ansvarlig.Forstå venligst, at.

9. Transport instruktioner

Der er to måder at levere varer: logistik og hurtig levering

A: den fordel, at logistik er, at fragten er billige, men har den ulempe, at den tid, der er lidt langsommere.Efter ankomsten af varer, afsenderen skal afhente varerne selv ved ankomst stationen; efter ankomsten af logistik varer, vil modtageren meddeler via telefon, og modtageren behøver kun at bringe hans ID-kort for at afhente varen.

B: fordele af hurtig levering er hurtig transport og dør-til-dør levering (inden for rammerne af hurtig levering), men ulempen er, at fragten er relativt dyre.Hvis det ikke haster, er det generelt anbefales at sende logistik.

10. Erstatning for skader

Selv om vores produkt, emballagen er meget stærke, på grund af levering til en tredje part for langdistance-transport og distribution, er der en risiko for transport.Det er uundgåeligt at presse lamper, især lampeskærm af glas produkter.Hvis du opdager, at de lampeskærm eller tilbehør er beskadiget, når du modtager varerne, bedes du kontakte os med det samme og levere fotos af den beskadigede dele, og vi vil sende dig det tilbehør ved at udtrykke.

11. Produkt engagement:

For at sikre en høj pålidelighed af vores produkter, vi vælger materialer af høj kvalitet.Under de samme konkurrencevilkår, vores firma vil tilbyde det til dig hjerteligt og positivt på grundlag af ikke at reducere den tekniske udførelse af de produkter og ændre de dele af produkter.

Forklare

Normalt:

Mærkning: mærkning kan være salg guide prisen på den vare eller salget af den vare, der er blevet vist før, og ikke den oprindelige pris, kun til reference.

Ikke er krydset: dem, der ikke er krydset er salgsprisen af varerne på den Kinesiske station.Den specifikke transaktion, er baseret på de varer, der deltager i aktiviteter, eller som følge af brugerens anvendelse af kuponer, osv., og den endelige afregning side, der er gældende.

I aktiv warm-up tilstand:

Passage: den linje, der er salgsprisen af varerne i den aktuelle aktivitet forvarmning stat, ikke den oprindelige pris.Den specifikke transaktion, kan prisen ændre sig på grund af brugerens brug af kuponer, og den endelige afregning side, der er gældende.

Ikke er krydset: dem, der ikke er krydset kan være den aktivitet, der er prisen på den vare for at deltage i aktiviteten, hvilket er kun til reference.Transaktionsprisen for de specifikke aktiviteter, kan ændre sig som følge af brugerens anvendelse af kuponer, og den endelige afregning side af den aktivitet, der er gældende.

  • Stil: Moderne
  • Funktioner: 1
  • Model-Nummer: 1
  • Base Type: E27
  • Skifte Type: INGEN
  • Strømkilde: dynamo
  • Certificering: EMC
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Spænding: 220V
  • Skygge Type: Shadeless
  • Lys Kilde: LED Pærer
  • Finish: jern
  • Skygge Retning: INGEN
  • Installation Type: Semiflush Montere
  • Er Pærer I Prisen: Ja
  • Er Dæmpbar: No
  • Garanti: 1
  • Krop Materiale: jern
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l11817

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser