Varebeskrivelse

Folk, der har hørt, at de er kønne eller smukke vil komme ind og se.

Vi producerer også andre dele, som ikke er offentliggjort på sider.Kontakt os, hvis du har brug for.Der er en større rabat venter på dig.du får 1 GRATIS lamper, når du bestiller 3 Partier.Klik på følg kan nyde VIP-service,som prioritet i levering ect.

Guang Zhou ZR elektronik er en professionel, engageret i verden hver stor brand af forhandlere, da grundlagt i 2007 .Har været på basis af god tro med overlegen kvalitet og rimelig pris er ledelsen idé , med henblik på gensidig tillid og gensidig gavn , med kvalitet og kredit for det første,i shenzhen shanghai beijing-hongkong shantou har point-of-sale, helhjertet for nye og gamle kunder den bedste service, byde velkommen til nye og gamle kunder og industri insidere til at spørge.Tak-og du starter, skal du shoping,I vores butik, vælg, hvad du har brug for,hvis du ikke fundet din, du ønsker,skal du ikke bekymre dig, peease faldt velkommen til at Kontakte vores Kundeservice,de beautifu gilr vil Være tålmodig og hjælpe dig!

Lampe Model VLT-XL5950LP

TYPE

Projektor Lampe

Levetid: 2000-3000hours

Garanti

180 Dage

PASSER TIL LVP-XL5900U,LVP-XL5950,LVP-XL5980,LVP-XL5980LU,LVP-XL5980U

Pakning

Æske med skum

Minimum Oder antal:

1 stk/MASSE

Funktioner: Kompatibel Projektor Lampe Med Boliger

DU VÆLGER, HVAD DU VIL!

HVORFOR VÆLGE OS 1. Professionel Samarbejde I Team .Vores salgsteam vil rådgive dig ærligt om data af lamper og tilbyder god værdi,som pengene værd. 2. 180days Garanti .For at bevise kvaliteten af vores lamper, vi kan tilbyde dig 180-dages garanti fra den dato, forsendelse, faktura,som kan gøre din nyde livet frit. 3. Klar Lager gøre det muligt for os at arrangere sending hurtigt, normalt lamper bestilt kan blive sendt ud på den samme dag. 4. Pålidelig Corporation .Vi har været i projektor lamper til 11 år .Vi er altid her for at hjælpe dig, hvis noget problem opstod.Kontakt os

Hvis du har nogen anmodning, eller ønsker du at få mere information om os, pls tøv ikke med at kontakte os via Trademanager eller smide et brev via e-mail.Vi er altid her for at svar på den første tidligere tidspunkt.

Vi kan levere:

1. Original Lampe med Boliger

2. De Oprindelige Nøgne Lampe

3. Kompatibel Lampe med Boliger

4. Kompatibel Nøgne Lampe

Vi har mange forskellige modeller af projektor lamper pære,så lad os vide, hvis du ikke kan finde din vare.Mere informaion,er du velkommen til at kontakte os!

VIL DU HAVE EN DEJLIG DAG!

  • Garanti: 180 dage
  • Beskrivelse: Kompatibel Projektor Lampe med Boliger
  • Leveringstid: Inden for 1-2 dage Efter Betaling
  • Funktion: Kompatibel ny
  • Max vægt: 400-500g
  • Mærke: ZR
  • Type: projektor lampe
  • Watt: 270W
  • Passer til: LVP-XL5900U,LVP-XL5950,LVP-XL5980,LVP-XL5980LU,LVP-XL5980U
  • Bruger: Erhverv,Uddannelse,Hjem,3D,Projektorer,Biograf
  • Model-Nummer: VLT-XL5950LP


SKU: l118384

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser