Varebeskrivelse

Item detaljerne HID:Kviksølv Lamper Spænding:220v Mærke Navn: Awo-Lamper Gennemsnitlige Levetid (timer):3000 modelnummer:SP-LAMPE-056 / SP-LAMPE-068 Garanti:180day Sted Oprindelsesland:Kina (Hovedlandet) Forventet Levetid:2000-3000 Nominel Effekt:vip330 Fiiting for: INFOCUS IN5532/N5533/IN5534/IN5535

Der er mere end tre tusind punkter, der er tilgængelige på lager.Vi her præsentere, hvad vi normalt sælger:

1, Originale pære med boliger med neutral emballage

2, Original pære med boliger med original emballage

3, Oprindelige Modul fra producenter

4, Kompatibel pære behandlet med importerede brændere.

Vilkår for køb:

Garanti: 180 dage fra den dato, der på faktura forsendelse

Betaling: TT i forvejen, Western Union

Levering: 2~3 dage efter bank slip eller betaling

Flere detaljer om lamper til din reference, pls kontrollere følgende billeder:

Vores emballage :

Hvorfor købe fra os

1. Professionel Samarbejde I Team.Vores salgsteam vil rådgive dig ærligt om data af lamper og tilbyder god værdi,som pengene værd.

2. 180-dages Garanti.For at bevise kvaliteten af vores lamper, vi kan tilbyde dig 180-dages garanti fra den dato, forsendelse, faktura,som kan gøre din nyde livet frit.

3. Rigelig Bestand gøre det muligt for os at arrangere sending hurtigt, normalt lamper bestilt kan blive sendt ud på den samme dag.

4. Pålidelig Corporation.Vi har været i projektor lamper til 10 år.Vi er altid her for at hjælpe dig, hvis noget problem opstod.

Hvordan og Hvornår der skal Erstatte en Projektor Lampe

Det kan være tid til at udskifte din projektor lampe.Projektor lamper dim som de alder.Nogle projektorer giver dig mulighed for at kontrollere antallet af timer, som din lampe, har været brugt gennem den indbyggede menu system.Normalt et par timer før den forventede levetid er færdig, vises der en besked vil blive vist på din skærm, projektor pære.

Vi anbefaler, at du konsultere din brugervejledning for at bestemme den nøjagtige instruktioner fra din specifikke model.I de fleste tilfælde, udskiftning kun involverer et par skridt, herunder følgende: sluk for maskinen og lad lampen køle helt at Fjerne dækslet Skru lygtehusets enheden Fjern den gamle lampe Skrue i lampen, og udskift bolig og dække.Det mest vigtige ting at huske er, at du bør aldrig røre lampe eller boliger direkte med fingrene.

Tips til at forlænge livet af projektor og lampe

Der er en række forholdsregler, du kan tage for at forlænge levetiden af din projektor pære.Først og fremmest lade projektoren køle helt af efter hver brug, inden du flytter den eller pakning i bæretaske.Du bør også undgå ekstreme temperaturer--lad ikke projektor i bilen i løbet af sommeren, eller når det er under 40 grader.Et andet tip til at gøre din projektor lampe sidste er rengøring af projektoren filter med trykluft hvert par måneder.

Kontakt os

Hvis du har nogen anmodning, eller ønsker du at få mere information om os, pls tøv ikke med at kontakte os via Trademanager eller smide et brev via e-mail.Vi er altid her for at svar på den første tidligere tidspunkt.

Tak for dit besøg og har en nice shopping.

  • Mærke: AWO
  • Model-Nummer: SP-LAMPE-068


SKU: l1193

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser