Varebeskrivelse

8stk 82mm(3#) 7pcs 91mm(4#) 5pcs 100mm(5#) Høj Poleret Rustfrit Stål 316 Marine Grade Enkelt Drejelig karabinhage med Oval Ring for Dog Udvaskes, Taske Tilbehør, Marine Hardware

Beskrivelse:

- Kraftig og Høj Styrke Enkelt Oval Øje Camping Drejelig karabinhage til Taske Tilbehør, Dog Udvaskes, Marine Hardware

- Nem at installere, slidstærke og modstandsdygtige over for korrosion

- Flere programmer, såsom marine, båd, lastbiler, varevogne, campingvogne, trailere

- Universel pasform, velegnet til både indvendig og udvendig brug

- Høj poleret står over for slanke udseende og passer til nutidens moderne fartøjer

Specifikation:

- Materiale: 316 rustfrit stål Marine Høj Kvalitet

- Længde: Ca 82 mm-100 mm

- Bredde af Indre Øje : Ca 17,5 mm-26,5 mm

- Åben snap længde: Ca 10mm-12mm

- Diameter Tykkelse : Ca 4,5 mm-5,5 mm

- Farve: Sølv

N ote:

Prisen er for 5pcs Ovalt Øje Swivel Snap Kroge .

Tillad mindre fejl på grund af manuel meas urement.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Denne type af drejelig snap kroge er meget udbredt i mange brancher, såsom marine boat hardware, camping udendørs aktivitet tilbehør, taske tiltrædelse, hundesnor osv.Øjet kan frit 360° drejelige, der passer til mange lejlighed og snap sikkerhed bolt gør brug meget nemt, bekvemt

og pengeskab.Her er programmet: drejelig karabinhage+karabinhage+kæde, drejelig karabinhage+quick-link +kæde, drejelig karabinhage+bøjle+kæde, osv.

Pakken Indeholder:

5 stykker rustfri stål-enkelt svirvel snap-hooks med oval ring.

Før du køber, skal du læse og holde vores handelsbetingelser i tankerne.Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte med Ziv.

Om Betaling

1. Vi accepterer Alipay, Western Union, T/T. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen betalinger skal være afsluttet med 3 dage.

3. Vi er ikke ansvarlige for nogen lokale told eller skat, af deres land.Shipping pris er ikke inklusiv forsikring& import/eksport skatter.

Om Forsendelse

1. Efter betaling er klar, vil vi sende pakken til Loneabrahamsen.dk lager, som tager about3-4 dage, derefter afgang fra lager til dit land.tak for din tålmodighed.

2. Vi ikke foreslår, at du vælger Kina Post, der er Registreret luftpost, fordi den er langsom, og det spores, når de når frem til din land fra vores side.Hvis du har til at vælge det, så kontakt din lokale post kontor i tid og holde kontakten med dem, når din pakke er nået frem til dit land.vi er ikke ansvarlige for nogen tilbage, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

3. Sørg for, at du forlod adresse/telefonnummer(mobiltelefon)/ zip-code(postnummer ) er korrekte.Der kan gøre de elementer, der når frem til dig let!

4. ServiceTransit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din pakke, før du åbner tvist, kontakt os venligst i første gang.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en løsning, der er bedst.Vores mål er kundens tilfredshed!Retur & Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. 2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os tracking nummer ,specifik årsag til returnering og din po#.Om Garanti-1. 12 måneders producentens begrænsede garanti for defekte varer(undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3 måneders garanti. 2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden(og i den originale emballage, hvis det er muligt).du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Om Feedback Feedback er meget vigtig for os, stræber vi efter 100% tilfredshed.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os først, vi vil løse det hurtigt og i den bedste måde.Bedes forlade os positiv feedback og give alle 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, dine varmt anbefale vores motiv til at gå videre, vi vil virkelig sætte pris på din tid, hvis du forlod positiv feedback.

  • Overflade: Høj Poleret Finish
  • Brug: Camping Udendørs montering Dog Krog Hånd taske tilbehør, Marine Hardware
  • Model-Nummer: Ovalt Øje Drejelig Karabinhage
  • Nøgle Ord: Ovalt Øje Swivel Snap-Hooks til hund, hånd taske, båden
  • Materiale: Rustfrit Stål 316
  • Funktion: Let at installere/bruge, Maksimal korrosionsbestandighed og Holdbarhed
  • Farve: SØLV
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning


SKU: l1199

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser