Varebeskrivelse

Tæppet er fuld håndknyttede før 1980'erne i Tyrkiet.Det er lavet af bomuld og uld.Det er også klippet, vasket og kanterne er recut til at virke i et Moderne Patchwork stil.

Enhver form for maskine, der ikke blev anvendt i en proces af at væve et tæppe.Der er 22 knob i 8 cm i bredden, og 28 knob i 8 cm.Det var vævet omkring i 4-6 måneder.

Desuden, i den pågældende region, en teknik, der kaldes "Skud Kaste' har mest været brugt.Udover, broderier, frynser og side frynser, andre teknikker, der anvendes varierer fra distrikterne.

Da det var vævet og strikket i hånden, er det umuligt at finde den samme, men måske ligner i form af farve eller mønster.Derfor er dette tæppe er unikt.

Den Tilstand af Tæppet

Dette tæppe er blevet brugt grundigt og så bevaret meget godt.Efter fjernelse af produktet, det var klippet og vasket, at blive genanvendt.Desuden, tæppe, som er helt naturlige jeg.e.nogen af de andre processer som farvestoffer, omlægning eller reparation mv.har ikke været anvendt.Det har et moderne udseende, på trods af at have mindst 40 år tidligere.

  • Oprindelse: TR(Oprindelse)
  • Mærke: Sympati Tæppe


SKU: l12774

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser