Varebeskrivelse

Funktioner:

1. Smuk: fint sandblæsning aluminium legering materiale, der er enkel, smuk, stabil og fast, at skabe forskellige æstetiske følelse.

2. God kvalitet: førende producent af aluminium legering udenlandske trade-produkter, der giver den hele proces af åben dør ekstrudering, CNC bearbejdning, overfladebehandling, kvaliteten er meget solid og holdbar.

3. Spar plads: dette beslag er ikke blot en opbevaring og beskyttelse af plads, men også en desktop kunst med god indretning effekt.

4. Stabil og fast: dette beslag vedtager 3D buet overflade for at forhindre ridser og tre sider af silica gel kontakt beskyttelse.

5. Justerbar: justerbar række enkelt slot er 1,4-4,2 cm, som kan anvendes i bærbare computere, som for MAC book, for ThinkPad, for Huawei, Dell og andre business-bøger.

Beskrivelse:

Denne computer beslag er fremstillet af holdbart materiale og fleksibel tilpasning, som er meget velegnet til at placere en bærbar computer.

Specifikationer:

Body material: 6063 aluminum alloy

Anvendelsesområde: laptop/ipad/mobiltelefon

Produkt størrelse: 15*12*4.7 CM

Produkt vægt: 700g

Pakning størrelse: 17*12.8*5cm

Pakke vægt: 757g

Pakke Inkluderet:

1*computer beslag

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

  • Model-Nummer: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l1299

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser