Varebeskrivelse

Beskrivelse

Rengøring af dit badeværelse er irriterende, men det er endnu værre, når du er i brusebad eller badekar og der er slimet sæbe ringe og vandpytter i hjørnerne, fordi du ikke har noget sted at sætte din sæbe.Godt nu kan du tilføje en flytbar sæbeskål til dit badeværelse, køkken, eller hvor du ellers har brug for praktisk organisation.

Funktioner

- Farve: Grøn.

- Materiale: Plast.

- Størrelse: 11 x 11 x 10 cm.

- VÆRKTØJ til BORING, SKRUER, HULLER - Denne utrolige vægmonteret sæbeskål holder, kan let blive installeret uden at det er nødvendigt at bore alle huller og uden brug af nogen stædig lim.Dette forebygger eventuelle skader på din faste struktur og giver også mulighed for fleksibilitet til at flytte.

- HEAVY DUTY PREMIUM-HOLDER – Vores indehaveren er lavet af høj-styrke holdbare materialer, som sikrer, at denne sæbeskål holder holder i mange år fremover.

- NEM sæbeskål HOLDER – sugekop sæbeskål Holder er ideel til montering af sæbe retter på fliser, vægge, overflader af glas, eller for den sags skyld på enhver glat overflade – det være sig i dit badeværelse eller i køkkenet.

- OPMÆRKSOMHED - ikke Vil overholde ufærdige marmor, porøse eller på ru overflader(f.eks porøse vægge), eller på tværs af fugerne.

1 x storage rack

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Indslag 2: Sæbe Dispensere Saver
  • Funktion 1: Sæbe Holder
  • Funktion 3: Sugekoppen Sæbeskål
  • Funktion 4: Vægmonteret Sæbe Saver
  • Funktion 5: Svamp, Sæbe Holder


SKU: l13170

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser