Varebeskrivelse

Tak fordi du valgte "Mu Mu belysning-Mu Mu flagskib butik" blandt tusindvis af butikker.Mu Mu belysning factory er en virksomhed, der er godkendt og registreret af de relevante nationale myndigheder.For at være glad, skal du også tage tid ud af din travle tidsplan for at få et kig på shopping-relaterede emner.

1. Bemærk lukke transaktionen med det samme, hvis du ikke ønsker det, efter at køber tager for at undgå ikke at købe.Dette vil påvirke vores dokumentar situation.Vær venlig at respektere hinandens arbejdskraft resultater.

2. Bemærk kommunikere med os, inden du køber og forstå for levering og drift tydeligt.Hvis du ikke er villig til at kommunikere med kunder, læs produktbeskrivelsen grundigt, og derefter købe det, efter du har en klar forståelse.

3. Check venligst skaden så hurtigt som muligt, når du modtager varerne.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt og bringe fotos.Vi vil gøre løsninger i tide.Lamper og lanterner og glas produkter er skrøbelige varer.Efter en lang periode af tid, det ansvar for skade er ikke let at være bestemt.Derfor er skader efter mere end 72 timer (3 dage) fra det tidspunkt, hvor varerne er nævnt, vil vi opkræve et gebyr i henhold til den kostpris at hjælpe med at genudgive.Håber og tak for din forståelse

Varm lynhurtig

1. Om billeder: Dette produkt er taget i det virkelige objekter, (den dybe baggrund eller sløret omgivelser i billeder af produktet er for de vigtigste billede til at blive klarere og bedre til at se produktet), som påvirkes af belysning og skydning effekt, der kan være en lille forskel mellem farven på billedet produktet og produktets faktiske farve, kan du være sikker på at forstå, fordi farven på billedet er ikke helt det samme, og tilbehør i de enkelte typer er ændret en smule, det er ikke brugt som årsag til at vende tilbage.Hvis der er indhold, der skal ændres på det produkt beskrivelse side, bemærk i den fotograferede

2. Fordi det er, undtagen hvis det er nødvendigt, skal du først kontakte leveringstid på Wangwang.Generelle produkter, der skal bestilles til skibet inden for 3-7 dage (nogle gange nogle stilarter er tilgængelige, og kan sendes inden for 2 dage).Den shipping tid plus tid brugt på fragt er den tid, du har brug for fra bestilling til modtagelse.Så vær mestre for tiden.For ikke at forsinke din dyrebare tid.

3. Vær opmærksom på de fremskridt, der er af varen efter levering.Hvis du ikke har modtaget de varer otte dage efter levering, bedes du kontakte os i god tid; Efter modtagelsen af varerne, hvis du har spørgsmål om produkter, bedes du kommunikere med mig i gang, og jeg vil hjælpe dig med at løse det i tide, Hvis køber har ingen indvendinger efter at have modtaget produktet, skal du bekræfte i gang.Hvis der er noget galt, tilgiv mig

4. Brug handsker, når installation af lamper, eller fingeraftrykket vil blive efterladt på lamper, som vil let medføre, at støv og påvirke lysstyrken og skønhed af lygtehus.

5. For at være på den sikre side, foreslår vi, at købere hyre professionel elektriker til at installere lamper og lanterner.

Tegn i vejledningen

3. God kommunikation er vejen til at løse transaktion tvister.Efter at have modtaget de varer, hvis kunder oplever problemer, kan du kontakte os via telefon eller efterlade en besked i tide, og vi vil give dig med løsninger.Vi er fast mod opførsel af nogen kommunikation, ingen refleksion af problemer og blind mellemlang eller negativ evaluering.Når du har fundet, vil vi alle klager med "ondsindet evaluering.

4. Hvis der ikke er nogen skader efter at have modtaget varen, skal du bekræfte betalingen i gang.For kunder, der er usikre på, om betaling inden for 72 timer (3 dage) efter at have modtaget de varer, vil vi betragte dem som giver op alle efter-salg service automatisk.Tak

type forsendelse

1. Hurtig levering er standardindstillingen for lys varer og små ordrer.Hurtig levering gebyr er afviklet i henhold til den aktuelle situation.Kontakt venligst kundeservice for yderligere oplysninger.

2. Vores produkter er logistik og fragt af standard (kunder er forpligtet til at bringe ejerens ID-kort for at afhente varer selv).Generelt, syd -, central-og kystområder kan være nået inden for 3-5 dage.Det kan nås på omkring 5-8 dage i det vestlige og nordlige regioner, og et par regioner, der har brug for en anden transfer.Hvis berørt af uforudsigelige faktorer (vejr-og vejforhold), ankomsten frist, og pick-up sted i vores butik er kun til reference.Hvis du har brug for hurtig levering, hurtig levering gebyr vil blive betalt ved ankomsten.Emballagen af dette produkt er forholdsvis stor.Købere uden Jianyi provinsen forsøger deres bedste at vælge, logistik og godstransport, fordi logistik og fragt priserne er relativt billige.Tak!

Hurtig Transport: velegnet til lysere vægt produkter.Fragt prisen er moderat, dør-til-dør levering, nem og hurtig.Det kan være nået over hele landet.

Logistik Transport: velegnet til flere eller store produkter, med lav fragt, sikker og billig.Behovet for købere egen afhentning.

Vi vil kontakte og informere dig på tid til at træffe en beslutning, når nogle af de anførte adresser kan ikke nå frem på grund af den rute ændringer af den logistiske virksomhed.

Transport tid

Følgende såkaldte transport tid kun refererer til normal ankomst tid efter vi levere varen.Men på grund af meget få uforudsigelige ulykker, forsinkelser, kan lejlighedsvis forekomme.I dette tilfælde, vi lover at samarbejde fuldt ud i forbindelse med undersøgelse, opfølgning og trang, men vi kan ikke garantere, helt, og købere kan ikke bruge denne som grundlag for negative kommentarer og klager.

Hurtig levering: generelt inden for 5 dage i byer over amtet niveau 5 til 7 dage i fjerntliggende områder eller landsbyer. (Meget få regioner kan ikke nævne dør-til-dør levering)

logistik: det Centrale/Sydlige provinser: 1~3 dage for direkte områder; Omkring 5 dage til forsendelse områder;

  • Sted: Hotelværelse
  • Garanti: 2
  • Lys Kilde: LED Pærer
  • Spænding: 220V
  • Finish: jern
  • Stil: Moderne
  • Lampeskærm Farve: Hvid
  • Certificering: CCC
  • Strømkilde: AC
  • Antal lyskilder: 2
  • Base Type: E27
  • Belysning Område: 15-30square meter
  • Model-Nummer: 2
  • Materiale: Metal
  • Er Pærer I Prisen: Ja
  • Technics: Forgyldt
  • Installation Type: Ledningen Vedhæng
  • Mærke: DEEVOLPO
  • Skifte Type: Knop skifte


SKU: l13975

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser