Varebeskrivelse

2 Din Bil DVD-GPS For Ssang Yong SsangYong Kyron Actyon Sport Korando 2005-2013

Før du bekræfter ordren, kan du sende os nogle billeder af din bil center konsol,skal vi tjekke det.

Funktioner

Android 8.1 System

CPU: Cortex A7 Quad-Core

1G DDR3 RAM-Hukommelse

Indbygget 16GB Inand

1024*600 CAPACTIVE Skærm

Indbygget DVR Funktion

Indbygget WIFI

Understøtter Ekstern 3G Dongle

Indbygget Navigation Med 3D-Kort (Kort I Inand )

Hurtig Reaktion Efter Belysning Bil: Inden For 1 Sek For At Starte, Inden For 2 Sek For Lyd,

Understøtter HD, 2D & 3D Spil

Foran Og Bag Kameraet, Kan Arbejde Sammen

Understøtter SD - /MMC - /SD-SDHC-Porte, SDHC Understøtter Max antal 32G, HDD

Bluetooth Understøtter Alle Mærker, Mobiltelefoner,Telefonbog Input,Afspilning Af Musik, Understøtter Søgning Efter Navn Ved A-Z

Video: WMV(VC1-Kode), AVI (H. 264, MPEG4,Xvid, WMV),MP4 (H. 263, H. 264, MPEG4), MPG(MPEG-2),M4V(H. 264, MPEG4)

Bemærk:for kort,vil vi sende din land\'s kort som en gave .men hvis vi ikke har det kort over dit land , vil vi sende dig de blanke Kort, som en gave.(kun vinduet bil dvd, har sd-kort )

FAQ:

Hvordan at opdatere GPS-Kort?

Først og fremmest er du nødt til at hente kort opdatering fra vores hjemmeside eller andre steder for WINCE.Så er du nødt til at kopiere dem til en GPS-SD-Kort og sæt navigation vej til navigation programmet via indstilling.

Er det muligt at lytte til musik eller radio, mens du bruger navigation ?!

Ja, det er muligt at lytte til radio eller musik, mens du bruger navigationssystemet.Clayton enheder ved hjælp af en unik teknologi, der gør at lytte til musik ske, når du bruger navigations-system.

Gør disse enheder understøtter rat kontrol ?!

Ja, selvfølgelig.For hver enkelt bil model, der er forskellige CAN-Bus ( Indbygget eller separat enhed ), der følger med enheden, for at matche enhed til køretøjets forstærker og rat kontrol.

Kan vi installere DVD-Enheder, vores selv ?

Det foretrækkes, at installationen skal udføres af en professionel person.Vi er ikke ansvarlige for skader, der måtte opstå på instrumentbrættet i bilen, mens installation af enheden.Så det er bedre, at en professionel person, der installerer enheden på biler.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du kan\'t kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter og prøv igen

BEMÆRK:

A. Erklære værdi og navn

Vi erklærer, US$60 som standard, Vi normalt skriv elementnavnet bil video system og fakturaværdien 60$.hvis du har specielle ønsker, så læg venligst en besked, når du laver en ordre, så vil vi ind og erklære i henhold til denne.

Hvis du ønsker at skrive mindre end 60 usd på fakturaen,ja, vi kan hjælpe dig, men du har brug for at vide, vil have en risiko,hvis told-fundet, at der er nødt til at anslå værdien af de varer, så erstatningsansvar skal være købers ansvar

B. Told

Pakker kan være nødt til at klare told, og det er køber\'s ansvar at gøre det, og der kan være yderligere told, skatter, hver og en, der importerer varer fra udlandet, skal betale skat.og rederiet vil indsamle det er ved levering.ønsker du forstår, det er klart.

Bemærk: køber betaling for den pris,bare inkludere produktets pris og forsendelses omkostninger.omfatter ikke merværdiafgift (MOMS,tilføje værdi skat).skat har brug for at betale med køber.

hvis køber don\'t gå til fortoldning føre til returnering af varer, returnere varer skibsfart omkostninger, betaler køber.vi vil reducere tilbagevenden shipping cost,så refundere dig

C. for at Distribuere

Hvis en ordre indeholder mere end to elementer, så vi kan arrangere i en pakke.sendt ud sammen.

D. Forsendelse måder

Med undtagelse af Rusland bruge SPSR, hviderusland bruger EMS, Brasilien bruger EMS, Andre lande, vi bruger DHL, FEDEX, TNT.Vi vil tilfældigt vælge dette ( DHL, FEDEX, TNT) tre express company.Hvis en kunde har specielle behov, kan du efterlade en besked i den rækkefølge, du behøver for at vælge den udtrykkelige virksomheden.

normalt vil vi sende varer via DHL, hvis du giver den adresse, der hører til fjerntliggende område, køber nødt til at tilføje ekstra fjernbetjening gebyr,uanset denne bil dvd er gratis forsendelse,hvis det er fjerntliggende område, har brug for ekstra add remote gebyr, kan du kontrollere adressen i DHL hjemmeside ,tjek den hører til fjerntliggende område eller ej ?

Returnering/ Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Loneabrahamsen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Køber har pligt til at kontrollere pakke omhyggeligt, før du tilmelder den parcel.Når pakken er underskrevet, sælger tror, at køber har fået varen i god stand.

Hvis oprenset fandt pakken tom, efter at de svedet, Sælger er ikke ansvarlig for dette.Sælger vil ikke refundere køber og plejer at sende køberen af en parcel.

Så bør køberen kontrollere packge, før de underskriver og afhente packgage. (Hvis køber har fundet pakken er tom, bedes du nægte at underskrive og kontakt os.)

Garanti

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

  • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: SSANGYONG
  • Model Navn: 918WGAR
  • Opløsning: 1024*600
  • TF/Micro SD-Slot: 1
  • Ssangyong Model: Korando
  • Spænding: 12V
  • Interface: USB
  • Specielle Funktioner: Oplader
  • Mærke: YILUZHE
  • Max Ekstern Hukommelse: 32G
  • Digital Media Format: Video-CD
  • Skærm Størrelse: 7"
  • Bilfabrikant: Ssangyon
  • Materiale Type: Plast & Metal
  • Egnet Bil: Ssangyong KYRON ACTYON
  • Element Vægt: 5kg
  • OSD Sprog: Estisk
  • Out Power: 4*50W
  • ROM: 4G
  • NAVN: 918WGAR
  • RAM: 1G
  • Korando-År: 2007
  • GPS: Indbygget
  • Placering: In-Dash
  • Operativsystem: Android
  • Særlig Funktion: Støtte Rat Kontrol
  • Din: Dobbelt Din
  • Item Størrelse: 7 tomme


SKU: l141146

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser