Varebeskrivelse

Kompatibel blækpatron til Kodak 30 ESP3/5/7/9/EasyShare3250/5100/5250/5300/5500/7250/Kontor 6150 Produkt Beskrivelse

Specifikationer: Model: For KODAK-30 Bruges til: Til KODAK ESP C100 C110 C115 C300 C310 C315 C330 C360 KODAK Hero1.2 Hero2.2 Hero3.2 Hero4.2 Hero 3.1 5.1 ALL-In-One KODAK ESP 2100 2150 2170 ALT-I-Én KODAK Helt 3.1 5.1 ALL-In-One Kapacitet: Bk 15 ml, Color36ml Package: 1xBlack & 1xTri-farve Garanti: 24 måneder Beskrivelse: Alle helt nye eller Universal Certificering: 9001&14001 Afterservice: 1:1 udskiftning packing : plastpose + papkasse betalingsbetingelser Loneabrahamsen.dk må gerne medbringes

Venlig påmindelse: 1. Pls lad være med at åbne kassetten emballage før brug. 2. Før installation af den nye tonerpatron i printeren: -Pls sørg for, at printeren fungerer korrekt-Pls ryste tonerkassetten langsomt at sørge for, tonerpulver glat for en god udskrivning performance-Pls fjern de orange beslag og trække sig ud beskyttelsestapen hvis det er nødvendigt 3. Når tonerpulver løber ud, gør sikker på at rydde op i Papirkurven, før du tilføjer en ny pulver i Toner Hopper, og husk at udskifte patron chip, hvis blækpatronen har en .

Emballage & Fragt

forseglet plastpose +farve box + papkasse

Strenge emballage, hurtig logistik,5 filial oversea at holde levering effektivitet.Samarbejde med os at gøre du føler dig den hastighed, god service!

Fragt: 1. Shipping måde: China Post, der er Registreret luftpost eller ePacket gratis, DHL, UPS, TNT, FEDEX nødt til at betale ekstra shipping cost 2. Skibet ud: 3-7 dage efter modtagelsen af din betaling. 3. Leveringstid: China Post, der er Registreret luftpost eller ePacket: 10-30 hverdage (PS: Afrika: 10-60 dage, Brasilien: 10-90 dage)

DHL, UPS, TNT, FEDEX: 3-7 arbejdsdage.Opmærksomhed: nogle gange kan det forsinket på grund af nogle utilsigtede pro-blems.Pls kontakte os ASAP.hvis du ikke modtager produkterne på tidsplan, og vi vil løse problemet, indtil du er tilfreds.Tak for deres samarbejde og forståelse. 4. Vi vil give den tracking nummer, så snart det er muligt efter levering ud. 5.Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller told ved import lande.Hvis du nægter at betale det, og produktet er returneret, vil vi kun give dig RESTITUTION MINUS forsendelsesomkostninger!Hvis du har valgt Fri fragt måde, vil vi give dig en RESTITUTION MINUS 20% af din bestilling pris.Afkast: 1. Hvis køber opdager, at produktet er helt forskellig fra beskrivelsen, når du modtager det, vi vil acceptere, tilbagebetaling eller erstatning af det.Køberen skal underrette os inden for 3 dage efter modtagelse for at få theReturn eller Udskiftning Tilladelse.Varerne skal returneres så god stand, som det oprindelige.Når vi modtager det, kan vi willreplace det for en anden eller give dig en RESTITUTION MINUS forsendelsesomkostninger! 2.Forsendelses omkostninger er ikke refunderbart.Følgende retningslinje til gratis fragt: Kunder, der modtager gratis forsendelse, vil blive krediteret den fulde købesum af alle returnerede produkter, hvis hele ordren er returneret til en tilbagebetaling. 3.Du skal kontakte os, før du returnerer varen tilbage, og vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger og vil ikke betale for forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre de problemer, der er forårsaget af vores butik!Tilbagebetaling: Kunder returnerer varer, kan forvente at blive refunderet i den måde, som de er betalt inden 7-15 arbejdsdage, når vi har modtaget afkast.

om os:

Zhuhai QSY Rainbow technology Co., Ltd.ligger i Guangdong-provinsen Zhuhai byen Xiangzhou kvarter.Grundlagt i Marts 2014, er en af forbrugsstoffer i printeren R & D, produktion og salg i én af den samlede styrke af de innovative virksomheder, med en årlig omsætning på 10 mio.

Selskab "at skabe en andel, win-win fremtiden" business filosofi, moderne virksomhedsledelse mode, fremme grøn økologisk miljø og bæredygtig udvikling.Selskabet har en førende industri niveau af R & D-team, med selvstændig forskning og udvikling af core teknologi og intellektuelle ejendomsrettigheder, avancerede teknologiske produkter, udbytte er meget højere end niveauet for den samme branche.

Virksomheden har etableret det strategiske samarbejde med indenlandske og udenlandske kendte virksomheder, der har akkumuleret de godt kunde ressourcer.Virksomheden er forpligtet til at bøde management, indførelse af en række af ledelse, forskning og udvikling og markedsføring af high-end-talent, forvaltningen i samme branche førende niveau.vi vil fortsætte med at fokusere på kundernes efterspørgsel efter konstant innovation, åbent samarbejde med partnere, forpligtet til at give kunderne systematisk løsninger, produkter og services, for at skabe maksimal værdi for kunderne.

Betaling:

For mere information, Pls henvises direkte til: eller

- Hjælp - Hjælp-center (øverst til højre på hjemmesiden) 2. Pls gøre fuld betaling inden 5 dage efter at placere din ordre 3. Pls sørg for, at du har læst produkt specifikation, før de køber, og hvis du er i tvivl, pls velkommen til at kontakte os viaTradeManager/Samtaler/For Beskeder

Feedback: Din godkendelse er den største opmuntring for os .Din feedback er meget vigtig for at vores forretningsudvikling, så vi inviterer dig til at efterlade en positiv feedback med fem bedømmelse til os, baserer på din tilfredshed med vores produkter og service.Vi vil virkelig sætte pris på det.

  • Model-Nummer: For kodak 30
  • Type: Kompatibel blækpatron
  • Mærke: CMYK-FORSYNINGER
  • Kompatibel for: C100 C110 C115 C300 C310 C315 C330 C360
  • Pakken Indeholder: 1Black + 1Tri-farve
  • Patron Status: Fuld
  • Farvet: Ja
  • Kompatible Mærker: Canon LBP
  • Bulk Pakning: Ja
  • Farve: C, M, Y, K
  • Hero1.2 Hero2.2 Hero3.2 Hero4.2 Hero 3.: 2100 2150 2170 ALT-I-En Helt 3.1 5.1
  • Funktion: Kompatibel
  • Holdbarhed: 24 måneder
  • Pakning: forseglet plastpose + papkasse


SKU: l1495

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser