Varebeskrivelse

Forsendelse tracking nummer:

Almindelig luftfart parcel er ingen tracking nummer til andre lande.Porto gebyrer, du kan se omfatter ikke sporingsoplysninger.Jeg er nødt til at betale ekstra for dig.

1. Alle ordrer afsendes inden for 2 hverdage.

2. Vi har kun sender pakken til den adresse, på din Loneabrahamsen.dk.Sørg for, at adressen er korrekt på Loneabrahamsen.dk .Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller pakke tabt, hvis adressen er forkert.

3. Vi tilbyder Hurtig levering måde, at OS, leveringstiden er inden for 2-3 dage ved FedEx; Canada, Australien, det Forenede Kongerige, hurtig levering periode er inden for 3-5 arbejdsdage; i andre lande, hurtig levering periode er inden for 4-7 arbejdsdage.For yderligere oplysninger, bedes du kontakte os via Loneabrahamsen.dk besked.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er de køber\'s ansvar.

Til normal forventet leveringstid,20~60days

1.Alle varer skal returneres til os i original stand.

2.Refusion eller Ombytning er til rådighed.

3.Vi er kun ansvarlig for kvaliteten problemet med vores produkter, herunder ikke Kunstige Skade.

4.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyr.

1.Hvis du er tilfreds med denne transaktion, og vi håber, at du kan forlade os en positiv kommentar og fulde 5 stjerner Detaljeret Sælger Vurderinger, der er af vital betydning for væksten i vores virksomhed.

2.VÆR venlig IKKE efterlader os med 1 -, 2-eller 3-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser, fordi de er lig med negativ feedback.

3.Vi pleje vores kunder, og vil altid forsøge vores bedste for at servicere dig.Før du er klar til at forlade en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en tilfreds løsning.Bedes du give os mulighed for at løse et problem, vi forstod, bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Forlader negativ feedback kan ikke løse problemerne.

4.Hvis du har nogen spørgsmål,bedes du kontakte os via Loneabrahamsen.dk besked.

5. Vi vil besvare dine e-mails inden for 24 timer på business-dag og 48 timer i weekenden.

6. For en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os på at løse eventuelle problemer, der før i forlader feedback.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi tror, at vi kan løse alle typer af problemer for dig.Af den årsag vil vi give dig 5-stjernet service!

  • Materiale: Kobber
  • Tema: Mascot
  • Type: Statuer
  • Regional Funktion: Kina
  • Det Primære Materiale: SØLV
  • Region Oprindelse: Kina


SKU: l149851

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser