Varebeskrivelse

***Kære Ven,bedes du læse oplysningerne, før du bestiller Transport er ca 8-10 dage for OS, og at Europas lande er ca 12-25 dage,hvis du ikke kan modtage din pakke i 30 dage, bedes du kontakte med mig,og at andre lande er omkring 35-50 dage.Hvis du ikke får den parcel efter 60 dage,forsendelse, vi lover, vi vil gøre en fuld refusion for det første ,når du får den pakke ,du kan pls kontakte os og betale for det igen.Derfor,venligst ikke anvende i 50 dage for en tvist,dette er Uvelkommen.Ethvert problem, bare du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at løse dine problemer på en gang.Hvis din ordre er stort, bedes du kontakte os for at beregne den pris, vi kan tilbyde, Fedex eller DHL gratis forsendelse.Swimmingpool Redde Net Løvblæser Fine Mesh Swimmingpool Net Pulje Skimmer Blad Rengøring Swimmingpool Rake Pool Rengøring Net Rengøring Net

Produkt størrelse: 50*25*3cm

Produkt emballage: OPP

Pakning størrelse: 50*25*3cm

Funktioner: 1. Hurtig swimmingpool rengøring: Ideel robust og holdbar daglige swimmingpool rake, hvilket hurtigt, nemt og effektivt at rense blade og snavs i poolen.Egnet for standard-størrelse (1-1 / 4) teleskopisk swimmingpool vakuum stænger.Stænger er ikke inkluderet i prisen.

2. Heavy-duty 18-tommer ramme: Heavy-duty letvægts plastik støbt stel kan sikkert bruges i alle former for swimmingpools uden at beskadige swimmingpool foring.Rammens størrelse er 20 cm bred x 12 cm lang, og den samlede længde er 16 cm.

3. Bred spand kant: ultra-brede 17-tommer clear åbning med skrå forkant, hvilket gør det nemmere at skubbe og manøvrere langs bunden af swimmingpoolen, mens der giver ekstra spand kraft for hurtigere og lettere Rengøring af swimmingpool sparer dig tid og kræfter ved rengøring.

4. Holdbar dybt netto: 16-tommer dybt stor kapacitet mesh bag kombineret med skovl-formet design, der gør det muligt at indsamle mere affald på en gang, og også meget effektivt at løse blade, når du fjerner den rake fra puljen I nettet bag.Lavet af fine mesh-nylon - materiale, der er holdbare og modstandsdygtige over for.

Sådan skal du bruge: som vist på billedet

Produkt materiale: PP plast

Pakkeliste: 1*Rengøring Net

Bemærkninger:

1. 1 inch = 2.54 cm

2. Bemærk måle dig selv at vælge den rigtige størrelse.

3. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: WPC


SKU: l15092

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser