Varebeskrivelse

Målere 010-013-017-026-036-046-valgfri 052

Kerry King-den ubestridte leder af thrash metal-er en af de mest indflydelsesrige guitarister i vores generation.Hans glubske, fuld gas højre picking stil, kombineret med hans aggressive vibrato og bøjninger, vrag ravage på strengene.Når KFK havde brug for en mere holdbar snor, der kunne modstå den straf, han kiggede ikke længere end hans venner på Dunlop Strenge at levere varen.Nu bevæbnet med Kerry King Ikon-Serien sæt, KFK 's lyd forbliver sprøde, klare og definerede-selv ved Slayer' s high-speed tempi.Kerry King Ikon-Serien, der leveres i høj kvalitet forniklet stål i målere .010-.046 med en ekstra .052 drop stemning.

Kerry King Ikon-Serien Signature Strenge, blev udformet i samarbejde med KFK og vej testet til at tilbyde den ultimative holdbarhed og tone.

Vores KFK-Ikon sæt er målt 0.10-.046 og indeholder en ekstra 0.52 målt lave E-streng til at give spilleren mulighed for at bruge en kraftigere gauge lave E-drop stemning.

Hvert sæt af Dunlop Strenge kommer pakket udnytter tre niveauer af fugt, beskyttelse og forseglet i en VCI Frisk Teknologi (Damp korrosionsbeskyttelse) taske til at sikre, at dine strenge ankomme, så friske som den dag de blev lavet.

  • Type: Strygere
  • Model-Nummer: KKN1052
  • Oprindelse: usa
  • Mærke: Dunlop
  • Producenten: Dunlop


SKU: l151708

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser