Varebeskrivelse

Hvis du brænder for IT og elektronik , som er op til dato, på teknologien og ikke gå glip af selv de mindste detaljer, købe Bundkort MSI-B550-En Pro-ATX AM4 til en favorabel pris.

PRO-serien hjælper brugere med at arbejde smartere ved at levere en effektiv og produktiv oplevelse.Med en stabil funktionalitet og høj kvalitet forsamling, PRO-serie bundkort leverer ikke kun optimeret faglige arbejdsprocesser, men også mindre fejlfinding og lang levetid.

BRUGERVENLIGT DESIGN

MSI bundkort har tonsvis af praktisk og smart design til DIY-brugere, utallige systemet tuning og værktøjer til fejlfinding er til din rådighed for at skubbe dit system til nye højder og tilfredsstille selv den mest krævende tweaker.Gør det så nemt at installere din egen bundkort uden nogen spørgsmål.

TERMISK LØSNING FOR FLERE KERNER OG HØJERE YDEEVNE

Med flere kerner' processorer, termiske og magt design er mere vigtigt at sikre, at temperaturen holder lavere.MSI udvidet PWM heatsink med 7W/mK termisk pad sikrer, at selv high-end processorer til at løbe i fuld fart med MSI bundkort.

M. 2 SKJOLD FROZR

Verdens hurtigste Ssd ' er kan starte på en lavere ydelse, når det bliver varmt.En del af de bundkort heatsink design, M. 2 SKJOLD FROZR er den næste generation af M. 2 termisk løsning for at undgå dette ved at tilbyde den bedste termiske beskyttelse til at gøre sikker på, at SSD opretholder maksimal ydeevne.

FULDT KONTROLLERBARE I BIOS OG SOFTWARE

MSI bundkort lade dig styre hastigheder og temperaturer for hele dit system og CPU-fans.Total Fan Control kan du tjekke dit primære system egenskaber i en forenklet grafisk interface.Du kan også angive op til 4 temperatur mål for CPU og bundkort, som regulerer blæseren hastighed automatisk.

OPTIMERET TIL VANDKØLING

Designet til at støtte de mest populære Alt-I-Én - & tilpasset vand køling løsninger på markedet.En dedikeret vand pumpe PIN header understøtter op til 3 amp, hvilket giver dig fuld kontrol over vand pumpe hastighed.En tydeligt markeret med "holde-ud-område" giver mulighed for nem og sikker installation og en perfekt pasform.

NEM BIOS RECOVERY MED FLASH BIOS-KNAPPEN

Løbe ind i problemer, når du opdaterer din BIOS?Simpelthen flash den gamle BIOS version tilbage og fortsætte med at arbejde inden for minutter med Flash BIOS-Knappen.Flash BIOS-Knappen virker endda uden en CPU, hukommelse eller grafik kort, der er installeret!

EZ DEBUG LED

Løbe ind i problemer?Indbyggede Lysdioder for centrale komponenter vil angive kilden til problemet, så du ved præcis, hvor de skal se at få op og køre igen.

XL KLIP

Det udvidede PCI-E klip hjælper dig med at bytte eller fjerne dine enheder nemmere.Holde PCI-E slot stærkere og sikrere.

LET AT ARRANGERE DIN KABLER

Ikke klog på kabel-arrangement?MSI Atypiske PCB design ikke kun identiteten på stilfuld, men også gør SATA-og USB-kabel routing nemmere.Arrangerer kabel pænt, selvom du ikke er bekendt med systemet bygge.

STYRKE DIT SYSTEM MED PCI-E STÅL PANSER

MSI PCI Express-Stål Panser slots er sikret til bundkortet med ekstra lodde punkter og støtte vægten af tunge grafik-kort.Når hver eneste fordel i spil tæller, Stål Rustning, skjolde kontaktperson fra elektromagnetisk interferens.

ULTIMATIVE BUNDKORT BESKYTTELSE

Dobbelt ESD-beskyttelse fordobler op grundstødningen lag omkring monteringshuller, der forhindrer statisk elektricitet, overspænding fra beskadige bundkortet.

FORBINDELSE

Det vigtigste af DIY er udvidelsesmuligheder.MSI PRO series bundkort har masser muligheden for prosumers' har brug for.Stabilt INTERNET, hurtigere lagring og USB-overførselshastighed og andre kan udvides stik er klar til at forstørre din fleksibilitet.

HURTIG OG FREMTIDSSIKRE OPBEVARING

MSI PRO series bundkort understøtter alle de nyeste opbevaring standarder, som giver brugerne mulighed for at tilslutte en ultra-hurtig lagerenhed.Højere effektivitet gør dit arbejde lettere.

LYN GEN 4 M. 2

Udnytte 3rd Gen Ryzen processorer, MSI B550 bundkort har det nyeste Lyn Gen 4 M. 2, som er den hurtigste ombord storage-løsning på markedet med op til 64 Gb/s overførselshastighed.

MAKSIMERE DIN USB-ENHED YDEEVNE

Læse og skrive dine filer via USB-hurtigere end nogensinde.MSI PRO series bundkort tilbyder en bred vifte af muligheder for at oprette forbindelse og boost dit USB-enheder, der leverer 10Gbps overførsel af hastighed ved både USB 3.2 Gen 2 Type A og Type-C.

USB-FRONT TYPE-C

MSI bundkort understøtter USB Front Type-C, der tillader spillere at forbinde med den nyeste USB-enheder.Bygget op i et system med MSI PC sag at få den mest bekvemme erfaring.

UDVID DIN RGB ERFARING MED LETHED

Tilføj din farve, hvis du vil!Mystiske Lys Udvidelse pin header giver dig en intuitiv måde at kontrollere yderligere RGB-bånd og andre RGB-enheder føjes til et system, uden du behøver en separat RGB controller.

OPLEV MERE

MSI PRO series bundkort er designet til at tilfredsstille enhver professionel arbejdsgang.Hæve din lytteoplevelse og nyde ekstrem lyd kvalitet.Desuden, med mange års erfaring i at skabe performance forbedring af værktøjer, der er nemme at bruge, kun den højeste kvalitet applikationer er til din rådighed.De omfattende funktioner lader dig finjustere dit system til at levere pålidelige maksimal ydeevne.

PCB MED 2 OUNCE FORTYKKET KOBBER

En forbedret PCB design med 2 ounce fortykket kobber øger ledningsevne, forbedre varmeafledning og ydeevne, pålidelighed, især i overclocking.

10 + 2 + 1 DIGITAL POWER MED DOUBLER DESIGN

Udløse og opretholde maksimal ydeevne med en aggressiv VRM design, der er bygget med en total af 10 faser Digital Power med Doubler Design.Kombinerer eksklusivt Core Boost-teknologi, PRO-serie bundkort er klar til at bære tunge daglige arbejde.

LYN GEN 4 PCI-E

MSI lightning Gen 4 PCI-E er den nyeste og hurtigste PCI-E dataoverførsel løsning med 64GB/s af envejs overførsel af båndbredde, der er fordoblet i forhold til forrige generation.PCIe 4.0 fastholder både bagud og fremad kompatibilitet med ældre og nyere specifikationer.Optimeret af stål panser design og server grade PCB, kan du nyde next-gen-enheder uden at gå på kompromis.

  • Mærke: msi


SKU: l152877

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser