Varebeskrivelse

Screen Protector Hærdet Glas Premium Glas til Huawei Ascend Mate 8

PAKKENS INDHOLD:

1X skærm Protektor mobiltelefon hærdet glas Præmie.Beskytter din Smartphone mod stød og fald.

De foranstaltninger, der er i vagt, sendes er:

Lange 15.16 Tommer

Bredde: 7.46 Tommer

Denne vare skibe BULK, det vil sige, selv at være nye ikke bære nogen form for blister æske eller emballage.

Ikke inkluderet kit renere, eller spritserviet, eller blister eller boks, der er grunden til, at de er billigere, og er ikke nødvendig for en korrekt installation.

Det er meget vigtigt, at skærmen på din Smartphone er helt rene, før du installerer den beskyttende hærdet glas, da det ellers kan være pletter af støv mellem protector og hærdet glas, og glasset i skærmen.Arkene er 100% gennemsigtig .Det yderste lag af krystal er anti-ridse og anti-fedt (fingeraftryk er markeret mindre) .Maksimal beskyttelse for skærmen på din mobil.pauser forhindrer, at i falder er behagelig, let og nem at fastgøre.Har en tykkelse på 0,33 mm og en hårdhed på 9H.Skræddersyet til mobiltelefoner, som du har valgt.Påvirker ikke funktionaliteten af touch screen og efterlader ingen rester, så de er let udskiftelig: Maksimal kvalitet og inden for rækkevidde af beskyttere crista .

Køb af varen til os OMFATTER forsikring modtagelse uden skade: Hvis varen ankommer beskadiget ved transport vi håndterer fragt til ny artikel til at genopbygge modtaget med skader.

At være i stand til at gøre brug af denne service, der er forbundet med den artikel:

1 ) Når du åbner pakken, varen må være blevet beskadiget, understøttes ikke skade installation, eller efter at du har installeret den artikel.

2) Vi er nødt til at kontrollere skader af post: Skal du kontakte os via beskedsystemet på eBay, og skriv til os med angivelse af problemet og vedhæft et billede af den beskyttelse, som sætter pris på de skader.En gang bekræftet, vil sende et erstatningsprodukt.

Bemærk følgende advarsler om denne type produkter:

Den mest beskyttende hærdet glas forlade millimeter uden låg på kanten af telefonen, for nem installation.Afhænger af den model, terminal, men forekommer især i terminaler, der har til crystal kant 2.5 D (afrundede Kanter, buede eller Konveks).I dem, den beskytter bør være et par millimeter fra kanten af terminal i enderne.Det er meget vigtigt, at den beskyttere af hærdet glas er så godt som at være stiv, ikke tilpasse sig, og ikke fanget i dette område, så afskærmningen ikke kan dække det, og anledning, ville fange støv eller luft.

Protector kan sætte foran kameraet, uden at det påvirker kvaliteten af billedet, men bør ikke dække følere for den korrekte funktion af telefonen.

Billeder kan ikke altid afspejler at 100% som det er produktet.

Billeder, der vises, kan afvige en smule fra det endelige produkt.Fordi det er et billede, og er ikke altid gør det perfekt, eller fordi lidt ændre formen på skjoldet for forbedringer model eller afgørelse af producenten.

  • Kant-til-kant Dækning: No
  • Kompatibel Telefon Brand: Huawei
  • Mærke: Todotumovil
  • Type: Foran Film


SKU: l157320

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser