Varebeskrivelse

Funktioner:

1. Tag lækage reparation agent: Vandtæt agent, nemt løse problemet med vand lækage.Giver en hård og fleksibel beskyttende lag på den påførte overflade.Høj bindingsstyrke, opnå helt lækagesikker tætning.Clean foundation overflade, inden byggeriet for at sikre, at grundlaget for at overfladen er tør.

2. Effektiv vandtæt: vandbaseret fugemasse, effektivt at forsegle revner og brudt led for at forebygge lækage.Vandtæt og males, hurtig og nem måde at finde anvendelse, sæl, beskytte og forebygge lækage!

3. Høj/lav temperatur modstand, pengeskab: Ikke synke eller drypper under høj temperatur i sommer, ikke revne eller skalle af i koldt om vinteren.Lugtfri og ikke-giftige, ikke beskadige overfladen eller forårsage forurening.

4. Vedholdenhed: Quick-tørring ingredienser, let at anvende, reparation og tætning.En stærk og varig løsning: et vandtæt lag, kan være dannet efter 24-48 timer, og over tid, vandtæt lag vil blive stærkere.Hurtig DIY reparation kan spare tid og penge.

5. Multi-purpose: Velegnet til tætning af fuger, utætte tage og alle huller i hjemmet eller udendørs byggematerialer.Såsom vand nedsivning fra revner, vindueskarme, toilet, vægge, tag osv.

Sådan skal du bruge:

1. Før brug sørg for, at bunden for at overfladen er tør og fri for støv.Hvis der er en revne (større end 2 mm), det anbefales at reparere det med fugemasse først, og derefter bruge imprægnering agent.

2. Spray eller pensl produktet direkte på overfladen af keramiske fliser, gulvet fliser, fliser og cement.Vent til han produktet til at trænge ind base lag.Efter et par minutter, når der ikke er vand på overfladen, sprøjte 2-3 gange for at øge effekten.Efter hærdning i 24-48 timer, vandtæt lag kan dannes, og det vandtætte lag vil blive stærkere med tiden.

Specifikation:

Navn: Imprægnering Agent

Kapacitet: 60ml

Packing Liste:

1*Vandtæt Agent

  • ype:
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt Materiale:
  • Type: Andre
  • Produktet kapacitet:
  • Produkt Features:
  • DIY Leverancer:


SKU: l160685

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser