Varebeskrivelse

Velkommen til at besøge vores butik, er der langt flere valgmuligheder.Klik eller kopiere følgende link til at komme ind i butikken.

Relaterede Produkter

Læs beskrivelsen grundigt, før dit køb, eller vil du lavet en forkert beslutning.Tak for samarbejdet.Efter du modtager varen, skal du gå tilbage til din Ali konto og forlade din feedback.Det er meget vigtigt for os.Hvis du har nogen problemer, inden de forlader feedback, er du velkommen til at lade os det vide.Hvis du ikke modtager varen eller ikke synes om den vare, bedes du kontakte os først, før du åbner tvist.Vi vil gøre vores bedste for at betjene dig og opfylde dine behov.På forhånd tak.

Størrelse: Vi kan lave forskellige størrelser baggrunde for, at det samme billede.Men prisen er anderledes.Vælg den størrelse, du har brug for.Forskellige størrelser og har forskellige forhold til den vigtigste del og gulvtæppe del.Hvis du ikke kan finde den størrelse, du har brug for, så kontakt os, vi kan slippe for dig.

Husk at tjekke følgende forhold og materiale bordet.

Andelen Eksempel:

Materiale:

Check venligst ovennævnte materiale tabel omhyggeligt, før du placerer ordren.

Post Funktioner:

Ingen stang lomme, og ingen som helst søm.Rynke fri klud, kan vaskes, men vinyl klud materiale kan ikke vaskes.Hvis det er beskidt, kan du rense den med en fugtig klud.

Type:

Computeren er designet og digital maskine udskrivning

For:

Bryllup, audlt, børn, ferie foto tager eller hus dekoration, som wall paper.

Computer-udskrives baggrund funktioner

1.Computer-udskrives for levende farver,billeder med høj opløsning

2.Mere holdbare,mindre vægt,lettere rengøring,praktisk til udendørs arrangementer.

3.Perfekt til studie, events eller hjem fotografering og dekoration.

4.Fremragende kemiske fiber materiale til at kontrollere, super kvalitet

5.Mat finish for at reducere refleksion

Returnering

Tak for dit køb og undskyld for den ulejlighed, du har haft!

Her er reglerne for returnering &ombytning af dit køb:

Kontakt os i 14 dage og returnere den inden for 14 dage efter du har modtaget den itemo,ellers ville vi ikke refundere din betaling, og give erstatning;

Alle vare returneres skal være i den oprindelige pakke og omfatter alle tilbehør.Og vi vil refundere alle din betaling når vi har modtaget varen retur.Men du skal betale for fragt for at returnere varen;

Så skal du tænke over, før din bestilling.Tak så meget

Forsendelse

Hvert element, der vil blive udskrevet, så snart vi får ordren.Vi kan afsende ordren inden for 2-3 dage efter din betaling.Selv om vi har sat op leveringstiden er 4-5 dage i butikken, shipping handling vil være tidligere 1-2 dage.Må ikke bekymre dig om den produktion, vi har nok maskiner til at printe og gøre.Hvis din ordre haster, bedes du fortælle mig, kan vi hjælpe dig med at få din ordre hurtigst muligt, og vælge den hurtigere hurtig selskab til skibet.Alt, hvad der kan gøres ved god kommunikation.

Opmærksomhed: Meget vigtigt

Elementets faktiske farve kan have en lille forskel fra, hvad skærmen viser.Fordi hver enkelt computer eller moible telefonens skærm er forskellige.Håber du kan forstå.

Opmærksomhed for vinyl klud materiale baggrunden

Alle de elementer, der er foldet til skibet ud, så vinyl klud materiale, der er let at have rynker.Følgende er det måder at fjerne rynker.Hvis du ikke kan beskæftige sig med rynker, bedes du kontakte os for at købe fleece materiale, og det har meget højere pris.

A. Rulle det op tæt med en cylinder til 3-4 dage, vil det være ok.

B. Du må hellere at opvarme det med et strygejern på BAGSIDEN af elementet, så det bliver glat igen.Men du må ikke bruge damp strygejern, fordi vandet kan destory baggrund.

FAQ

Q: Hvorfor er der gratis fragt, men når jeg klikker på, og der er ingen fri fragt?

A: Vi tilbyder kun gratis fragt til visse lande, ligesom Usa, på grund af vores meget konkurrencedygtig pris, at nogle lande.Som alle ved, at"gratis forsendelse" ikke egentlig "gratis forsendelse" Alle sælgere har tilføjet forsendelse til varens pris.

Q: Hvis fristen for levering vil være over snart, men jeg kan stadig ikke få den pakke, hvad skal jeg gøre?

A: I sådanne tilfælde, pls kontakte os eller efterlade en besked i orden at bede os om exten/udvide leveringstid i stedet for at lave et tvist

Q: Hvordan kan jeg bekræfte levering?

A: du skal Blot logge på " Mit Loneabrahamsen.dk ', klik på 'transaktion', og vælg 'Ubekræftet delivery' for at få vist din ordre, og derefter finde ud af den rækkefølge, som du har købt fra os, klik på"viem detaljer" og "bekræfte levering".Det er meget vigtigt for os, tak for din hjælp.

Q: Hvordan kan jeg give en tilbagemelding?

A: Log på 'Min Loneabrahamsen.dk',klik på 'transaktioner' for at finde feedback, finde din ordre, som i 'orderd afventer Min feedback", dig positiv feedback og 5 stjerner vil være meget værdsat, hvis du har problemer i den rækkefølge, vi vil gøre vores bedste for at løse det, men negativ feedback, kan de ikke gøre noget.

Q: Hvordan kan jeg tilpasse?

1. Du kan tale med os om, hvilken størrelse, at du har brug for ved e-mail eller en besked, så vi kan udskrive den rigtige størrelse til dig.

2. Hvis du ønsker, at din yndlings billeder og størrelser, kan du bare give os billeder og størrelser, så vi kan gøre for dig.

  • Pakke: Ja
  • Mærke: LANESYBAFOTO
  • Model-Nummer: S-2187
  • Stil: Kunst døren
  • Materiale: To materialer muligheder
  • Type: Digital udskrivning


SKU: l164470

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser