Varebeskrivelse

2020 Punch-gratis Automatiske dørlukker kroge auto anti-tyveri kabel-max dør tættere ved selv 800g trække linjen stronge kabel til Alle Døre

Beskrivelse:

1. Bred vifte af relevante typer: 800g spænding (8N) , velegnet for døre eller døre med stærkere lukkekraften.For eksempel: tv døre, skydedøre med dobbelt døre, usynlige døre, sikkerhed døre, aluminium, glas, døre, strygejern døre, kontor døre, indvendige døre, køkken og badeværelse døre.

2. Funktioner: Anti-oxidation, anti-korrosion, stærk, stabil, slidstærk, vandtæt, lille størrelse og pladsbesparende, rolig og sikker skæring enhed.

3. Slidstærk og holdbar: høj kvalitet stål wire har bestået af 50,000 gange i træk-test og rebound test, og har en stærk trækkraft.

4. Simpel og hurtig montage: ikke-porøse lim installation (installation og brug, brug efter 24 timer, stærkere klæbrighed), efter dørlukker er limet, klæbrighed er meget stærk, og vil ikke falde let.Og det kan til enhver tid blive fjernet, når den ikke er i brug, uden at beskadige overfladen af objektet. (Det kan også fastgøres med søm, herunder ikke negle)

5. Funktion: Når der studerer eller arbejder, undgå gentagne gange at komme op og åbne døren for at forbedre effektiviteten af studier og arbejde, og det kan forhindre myg og fluer fra at gå ind på værelset, og mus vil ikke have mulighed for at komme ind i rummet, for at stjæle ting, som kan forhindre køkken dampe ind i stuen, som er effektivt Isolere fugt og gammel luft fra badeværelset, når du tænder for klimaanlægget, den varme og kolde luft vil ikke lække for meget, dermed mindsker el-regningen og sparer bekymringer, problemer,

Specifikationer:

Træk kraft: 800g

Kabel længde: 1,2 m

Materiale: ABS+Rustfrit stål

Farve: sort, hvid

Produkt størrelse: (længde×bredde×højde) 6.3 x 6.3 x 1,6 CM

Gældende døren typer: enkelt dør, venstre og højre dør dobbelt dør.

Pakke Inkluderet:

1 *dørlukker

1 *mærkat krog

1 *Lille skruenøgle(Bruges til at justere længden af kablet uden for kabel-boks)

  • Materiale: PE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Dropshipping: Ja
  • Nej. af Kroge: 1


SKU: l164532

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser