Varebeskrivelse

Kære kunde, for at du at købe den korrekte type af skærmen,skal du åbne skærmen, og tage et billede af etiketten på den indre skærm, og kommunikere med os!!!Vigtige Bemærkninger

1.Vi vil sende kompatibel model i stedet, hvis den oprindelige udsolgt.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du tjekke med os, før du indsender ordren.Tak for din bedes forståelse!

2.Systemet vil anbefale den billigste forsendelses metode, men på grund af COVID - 19 standard shipping tage lang tid for levering, og til tider mere end 3 måneder, lang tid, transport, kan easliy brudt skærmen.Hertil kommer, at nogle af dem stoppe forsendelse til mange lande, bedes du vælge det korrekte fragt efter din behov.Hvis du har brug for, der er specificeret logistik, bedes du fortælle os på forhånd.

Bemærk: Før du har bestilt, i tilfælde af fejl & problemer i vores forretning, så kontakt os som nedenfor har jeg nformation for dobbeltværelse bekræfter at vinde denne aftale sammen.

· 1 LCD-model navn i din hånd nu.

· 2 Din laptop mærke.

· 3 Sende ovennævnte oplysninger til os, og vi vil svare dig inden for 24 timer for hurtige og rigtige aftale, tak!

Pakning: Antistatisk pose og boks

Hvert stykke er testet nøje før forsendelse

Udbetaling og Skat

· 1 Alipay er foretrukket og sikkerhed

· 2 Produkt, der sendes uden for Kina, vil pådrage sig importafgifter, skatter og afgifter osv.Disse gebyrer er ikke couvered af enten pris eller forsendelsesomkostninger af produkt og er ansvar af modtageren.

· 3 vil ordren blive annulleret uden for 7 dage om vederlagsfri station.

Om Forsendelse

(Bemærk: business/arbejdsdage: herunder IKKE weekend-eller helligdage)

· 1 Alle varer vil blive afsendt inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er bekræftet.Den shipping tid af følgende tider måske lidt længere tid på grund af brugerdefinerede problemer, ferie eller noget uvisse grunde.

· 2 leveringsadresse vil i henhold til dine Alipay-adresse.Sørg for din leveringsadresse er den rigtige.

· 3 pakken er sikkert med signatur kræves.Hvis ingen log for den pakke, der vil være tilbage.Glem ikke at gå til posthuset for at afhente det.Mange tak!

Som den globale epidemi fortsætter med at være alvorlige og globale fly er dyre, og en mangelvare nu, det tager omkring en uge for at spore den logistiske oplysninger efter levering, transport tid vil blive stærkt udvidet og leveringstiden længere end normalt.Hvis du har brug for de varer hurtigst muligt, skal du ikke bestille det.Du må aldrig åbne tvister eller giver dårlig feedback om hurtig levering aktualitet, mange tak for din bedes forståelse!

Feedback

Din 5-stjernede positive feedback vil blive meget værdsat.Hvis du ikke er tilfreds med projektet, så kontakt os inden de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig, indtil du er tilfreds. Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen spørgsmål.

  • Anvendelse: bærbar computer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatible Mærker: Universal Skærm
  • Opløsning: FHD
  • Komponent Type: TFT
  • Mærke: LS
  • Model-Nummer: LM230WF5-TLD1


SKU: l16876

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser