Varebeskrivelse

Bullet Punkter:

1、Komfortable Udenomssnak: Dobbelt fyld, flannel og PP bomuld, foretrukne foring, komfortable flannel omviklet med høj kvalitet PP bomuld.Tyk, blød og behagelig, med god modstandsdygtighed.

2、Høj kvalitet Udskrivning: Tegnefilm lærred, trykning og farvning proces, der ikke falmer.Den høje-kvalitet trykning og farvning proces har flere tre-dimensionelle mønstre og kan tåle lang tids brug og er ikke let at falme.

3、Fugt Bevis: Anti-slip stick perler, anti-slip og fugt-bevis.Legering hængende spænde er ikke let at rust, sikkert og fast.Det lille dyr, hængende hus, er nemme at installere, og leveres med en krog til nem brug.

4、Sikker og Pålidelig: Den er sikker og pålidelig, stærk bæreevne, og kan let bære en lille fat-cat.Pet reden er meget tyk og blød, og pet reden kan være dybt viklet rundt om pet at give det en følelse af sikkerhed.

5、Flere Betydninger: En rede er multi-formål, og det kan være placeret på jorden eller hænges.Når det er hængt op, er det en hængekøje for kæledyr, og når de placeres på jorden, kan det også blive en varm rede.Unikt design, alsidig scener, stærk bæreevne.

Specifikationer:

Navn: Pet Reden

Materiale: flannel, PP bomuld, cashmere, legering

Pladsen specifikationer:

Størrelse: om 9.84*9.84 tommer/35*35 cm

Vægt: ca 0.61 kg

Velegnet til: inden 3kg

Runde specifikationer:

Størrelse: om 9.84 tommer/35cm

Vægt: ca 0.61 kg

Velegnet til: inden 2kg

Pakkeliste:

1*Pet Reden

Bemærk:

Der er tolerancer i manuel måling, bedes forstå, at det faktiske produkt, der er gældende.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  • Funktion: Åndbar
  • Er Smart Enhed: No
  • Materiale: flannel, PP bomuld, cashmere, legering
  • Vægt: 1300g
  • Størrelse: 35cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l18127

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser