Varebeskrivelse

Kompatibel usrp-b210 MICRO+ version er fuldt kompatibelt med USRP driver og støtter band preselector

Den seneste "MIKRO-kompatibel USRP B210 high-performance SDR "frigivet i fjerde kvartal af 2018

B210 af denne version er i det sorte bjerge, der er fremstillet på basis af standard-B210 opgradere design, for at optimere strukturen af ledninger design, efter at aldrig falde i funktion og ydeevne af radio frekvens under forudsætning af reduceret den samlede størrelse, udseende af MIKRO version af B210 størrelsen reduceret til størrelsen af 100 mm * 75 mm, størrelsen er stort set den standard version B210 halv størrelse, er to gange størrelsen af den MINI version af B205, men i forhold B205MINI er at holde fordelene ved dual channel til at sende og modtage.

I mellemtiden, MICRO B210 vil støtte pre-selector modul af pre-band, som kan være forbundet til en udvidelse bord af pre-vælgeren til at forbedre rf ydelse.Den præ-vælgeren af bandet er også konstrueret som en dual-kanal, og efter MICRO B210 er kombineret med pre-selector modul af bandet, den præ-valg af band er fuldt automatisk og intelligent, uden manuel indgriben. (frigive tid af bandet preselector forventes at være i begyndelsen af marts, så stay tuned)

I form af funktionelle design, MICRO B210 bevarer den oprindelige essensen af USRP og innovativt tilføjer intelligent modul chips, som kan opgraderes internt til support flere moduler og funktioner i fremtiden.

MICRO B210 også understøtter gps-do og OCXO produceret af sanhei, samt officielle gps-do af USRP, at udvide brugernes valg.

MICRO B210 bevarer DEBUG interface og GPIO interface af det oprindelige design, og fører til GPIO interface AD9361, samt debugging-interface med USB-interface chip, således at fremme en mere dybtgående udvikling og debugging af de fleste udviklere.

Leddene i MICRO B210 ' s GPS-modtager antenne og 10M og PPS reference input er MMCX led, og RF RF leddene forbliver de samme som SMA design.

Produkt emballage tilbehør er bundkort, gift akryl shell, nylon skrue kolonne, USB3.0-kabel, B210 særlige internationale interface strømforsyning.

Valgfri produkter: isoterm krystal oscillator, gps-do, speciel afskærmning dække, DEBUG debugging-interface udvidelse bord, særlige band preselector (forventes at blive udgivet i begyndelsen af marts)

Produktet er under garanti til 2 år.Kunstige skader, omkostninger til vedligeholdelse

Opmærksomhed!Opmærksomhed!Bemærk igen!På nuværende tidspunkt, b210-2.0 b-r, B205mini og b210-micro frigivet og solgt af shanhei alle understøtter følgende udvikling af software-platforme:

Opgradering af produkter, der hovedsagelig for radio frequency (rf) og andelen af strømforsyningen kredsløb optimering i annulleres nogle rf-gating skifte, optimere balancen enhed udvalg i rf resultater opgradering og øge det samlede produkt pålidelighed og stabilitet, på grundlag af fuldt kompatibel med USRP officielle UHD driver og firmware kan gennem den måde at hoppe linje på samme tid, for at støtte black mountain er den "primære enhed firmware support band

GNURADIO, MATLAB, LABVIEW, OPENAIRINTERFACE5G (OAI), OpenBTS, OpenLTE, srsLTE, Amarisoft og andre software platforme.

Rf ydelse af MICRO version B210 forbliver uændret, som vist i testen screenshot af b210-2.0 b-r.

  • Type: Add On Cards
  • Mærke: KEFU
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l18451

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser