Varebeskrivelse

Hvis du ønsker at være en distributør i dit land, er du velkommen til at kontakte os.

(1) husk, at bemærkning os

dine detaljer væggen størrelse:bredde og

højde. (2)Vi kan gøre enhver størrelse, vægmaleri er tilpasset i henhold til størrelse, bedes du afgive ordren henvises til følgende beregningsmetode: 1 antal=1 kvadratmeter, ordremængde=bredde (m) *højde (m) ( for eksempel:din væg størrelse: 3,5 m højde*2,7 m bredde=9.45 kvadratmeter, så du bør købe 10 mængder).

(3) Hvis du kun køber 1 mængde, vil vi sende ud efter størrelse:70cmx140cm, Du skal vide.

(4) vægmaleri tapet er ikke selv-adhisive, så du skal købe tapet, lim-paste fra din lokale hardware butik.

(5) i Forskellige materialer vil være forskellige lookings(effekter).

(5)Hvor mange stykker, som du vil modtage efter din størrelse BREDDE:

(6), Hvordan du installerer(vi vil skære bedste for dig, så det er meget nemt at installere):

Returnerer: I tilfælde af at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 3 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.Kunden tilfredsstillende: tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.Bud Med Tillid!Bemærk venligst:for at sikre, at du modtager din bestilling med skattefrit eller lavere skat på import , vil vi erklære det som en gave med en lavere værdi ,hvis nogen import afgifter, gebyrer er købers ansvar.

Hvis du kunne lide produktet , men du kan ikke finde dem i Vi-butikken , bedes du behøver ikke bekymre dig .Fordi jeg har mange produkter er ikke liste dem på hjemmesiden endnu .Jeg vil give dig mit bedste service , vi produkter kommer direkte fra kina med en fabrik. 100% God kvalitet!Laveste Pris.Vi kan sende dig et katalog, så du kan sælge på din hjemmeside, og vi hjælper dig med at sende varen til dine kunder direkte.

1. Køber: Hej , sælger , jeg har ikke modtaget min pakke, hvad sker der ?Hvorfor kan man ikke spore den tracking nummer?Er det ugyldigt?Sælger: hej ven, vi har sendt til indlæg , måske er de nødt til at gøre nogle arbejdsprocessen.Og har ikke uploade oplysninger. 2. Køber: Hej , sælger Min pakke blev hængende i tolden, de ikke frigive det til mig, jeg kan ikke få det , jeg Nu nødt til at åbne en tvist.Sælger : Undskyld , alle af ekstra skat på de skikke er købers ansvar, vi alle kan gøre, er at forsøge vores bedste for at lade køber for at undgå skat , vi vil markere en lav pris på pakke og sende som gave.

  • Overflade Behandling: Præget
  • pris: Prisen er per kvadratmeter
  • Tillægsgebyr Enhed: Usd/Rulle
  • Bruger: Sengetøj Rummet
  • Brug: Handel
  • Stil: For Børn
  • Materiale: 8d prægning Materiale
  • Vaskbar: vandtæt/slidstærk/live/real
  • Mønster: tegnefilm
  • Type: Vinyl Tapeter
  • Mærke: Bacaz
  • Størrelse: do remember to leave detial size to us
  • Funktion: Skimmel-Bevis
  • Vinyltapet Type: Papiret Tilbage Vinyl Tapeter
  • Model-Nummer: A2018061611


SKU: l18653

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser