Varebeskrivelse

Hvis du har brug for mere stykker, og klik derefter på Og sende ordren.Hvis du har brug for mere kvantitet, bedes du kontakte os.Hvis du hensyntagen til den pris, hvis der er nogle dele, der ikke kan finde ud af i min butik, så kontakt os, vi har stadig mange dele, som ikke er blevet offentliggjort.

Vi vil sende dig den Nyeste version af produktet, u Pgraded funktion Kan have forskellige former og farver.Hvis du ikke er enig, bedes du må ikke købe.

Vær venlig ikke at åbne en tvist og efterlade en negativ kommentar, hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Jeg håber, at vi forstår, på forhånd tak.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer Inden for 5 dage, når betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i fortoldning tidspunkter i hvert land, som kan påvirke den hastighed, hvormed det inspicerer dit produkt.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle gebyrer, ekstra gebyrer, kurtage, told og afgifter for import til dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger af forsendelser, som er blevet afvist.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Alle ordrer sendes inden for 1-5 business efter kontrol af betaling.Vent i patienten.

Stillingen Kina er ikke hurtigt, er det som regel behov for 15-60 dage for ankomst.Hvis det er presserende.Vælg venligst DHL/Fedex/EMS. vi kan skrive en lav værdi for kunden, hvis du har brug for det!

Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus kun kan spore til den hjem i vores land, men det påvirker ikke din modtagelse.

Hvis du ønsker, at din produkter og ikke ønsker at spilde din tid, skal du vælge Kina Post, der er Registreret luftpost.Hvis du vælger Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, og pakken er gået tabt.Vi vil bevise, at du sender vi pakken, og at vi kun kan komme sig 50%.Det er dit valg, er vi Alle nødt til at tage risici.Hvis du ikke er enig, bedes du må ikke købe.

Kina Post almindelige lille pakke Plus og Kina Post, der er registreret luftpost alle spor i

Vi vil refundere penge, hvis du returnere varer Inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de Køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indsende et krav til logistik firma til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores varer eller tjenester, så tøv ikke med at kontakte os, inden du forlader en negativ kommentar.Vi vil gøre alt for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

  • Mærke: FSXSEMI
  • Anvendelse: International standard
  • Type: IC
  • Pakke: TQFP
  • Forsynings-Spænding: International standard
  • Model-Nummer: AS19-H1G
  • Effekttab Magt: International standard
  • Driftstemperatur: International standard
  • Tilstand: Ny


SKU: l188585

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser