Varebeskrivelse

Foldbar Desktop, Laptop, tablet Stå Med Ventilator Varmeafledning For HP, DELL MacBook Air Pro Stå Notebook Indehaver Køligere

Funktioner: 1. Stabil og Beskyttende: office bærbare computer stand er helt lavet af tykt aluminium, kendetegnet ved den mest perfekte anodiseret metal overflade, og det vil ikke falme, standen er meget stærk, vil ikke ryste.Gummi på beslaget kan godt lave den bærbare computer, og den bærbare computer kan løfte bord beslag kan placeres på bordet sammen med den bærbare oplagring taske til nem transport.

2. Ergonomisk Design: justerbar bærbare computer stå og tablet stativ kan give 6 positioner for at justere højden, du kan tilpasse den perfekte højde for komfort.Det er egnet til hjem, business travel, kontor-og udendørs arbejde.

3. Foldbar og Holdbart: Denne laptop, desktop indehaveren har en øget tibia tykkelse design, og en støtte plade er tilføjet i midten af denne holder til bærbare computere, som kan anvendes mere bredt og stabilt støtte forskellige elektroniske enheder.Dette ergonomisk designede bærbare computer stand er den mest stabile og stabil når den er foldet sammen, og det er holdbart.

4. Fleksibel Varmeafledning: Den luftstrøm fra blæseren kan forhindre, at den bærbare computer mod overophedning og for at holde det cool på alle tidspunkter.Du kan vælge at eller ikke at bruge blæseren i henhold til dine egne behov, så det er løse eller aftagelige.

5. Udsøgt og Praktisk: Denne fan er enkel, velegnet til brug på borde eller tabeller i boliger, kontorer, biblioteker, rejser, udendørs, cafeer, restauranter osv.Det er næsten kompatibel med alle laptops op til 17 tommer(ca).Det vil være en stor gave valg til fødselsdage, ferier og Jul.

Specifikationer:

Navn: Justerbar Aluminium Legering Stå med Fan

Stå size: om 235.60*44.60*35.0 mm/9.28*1.76*1.38 i

Ventilator hastighed: 2100RPM

Samlede fan størrelse: ca 132*125*36mm/5.20*4.92*1.42 i

Input spænding: 5V

Materiale: Aluminium + Silikone

Farve: grå

Vægt: ca 247g

Ansøgning: laptops, tablets, bøger

Packing Liste:

Folde Stå*1

Ventilator*1

Opladning Kabel*1

Opbevaringspose*1

  • USB-Porte: Foldning holder
  • Ansøgning Til Bærbar Computer: Foldning holder
  • Model-Nummer: Foldning holder
  • Mærke: tmddotda
  • Materiale: Aluminium
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: INGEN
  • Type: Enkelt Fans
  • Radiator Type: Air-cooled


SKU: l2157

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser