Varebeskrivelse

Tegnefilm Sofa Dækning for stuen Vinteren Elastisk Trykt Sofa Håndklæde L-form Slipcover Gennemskåret Sofa Dække 1/2/3/4 Sæde Indretning

Produkt detaljer

Pakken Indeholder:1 stk sofa dækning og 8-10pc Anti-slip strip

Produktet er kun en sofa dækning, herunder ikke et pudebetræk. (Enhedspris er kun for en 1pc sofa dækning, ikke omfatter cushion cover eller andet tilbehør, hvis du ønsker et pudebetræk, er du nødt til at placere ordren separat).

MATERIALER& DESIGN

MATERIALER& DESIGN: Polyester og spandex-stof.Alle runder uden hjørner indpakket, ikke let at krølle; elastik og rem fastgørelse lukning i bunden, dobbelt forstærkning, ikke let at forskydning.

BESKYTTE

PROTECT: Denne grundlæggende slipcover skjolde og beskytter dine møbler fra spild, pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.Det er fantastisk til hjem med kæledyr, eller for enhver, der søger en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.og fikse op i din stue og imponere dine gæster med at bruge færre penge.

Let OG NEM PLEJE: Nemt at sætte op og samle op; maskinvask koldt, må ikke bleges, tørretumbles Lav, ikke strygejern, installation trin viste, ved at se på billedet.

PASSER TIL DE FLESTE MØBLER

Det passer de fleste typer af sofa, som en stof sofa, eller en læder sofa med et hul.BEMÆRK AT MÅLE, FØR DE KØBER.

Hvis din sofa er af type L-eller Hjørne kombineret med 2 dele separat, du har brug for at bestille 2stk dækning for det.Denne sofa dækning, der gælder for den sofa, hvor der er en dyb kløft mellem sæde med ryglæn og armlæn.Den lille klud strimler, som du bruger til at holde på plads, skubbe dem ned og under så langt som du kan, vil holde på plads.størrelse

1seat 90-140cm 35.43-55.11 tommer

2seats 145-185 cm 59.08-72.83 tommer

3seats 190-230cm 74.8-90.55 tommer

4seats 235-300cm 92.51-118.11 tommer

pillowcase45x45cm 17.71x17.71inch

Forsendelse: 1. Worldwide shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. Leveringstid: Garanti Politik: Vi tilbyder en 100% Tilfredshed Garanti på alle vores kunder.Hvis du finder nogen problemer med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os inden 7 dage efter modtagelse af varer.Vi vil hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.Varer skal returneres til os i dens oprindelige stand ved e-mail med et tracking nummer.Kontakt Os Og Feedback: 1. Hvis du har nogen forespørgsler eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller online, Vi vil være glade for at hjælpe og forsøge at komme tilbage til dig inden for 24 timer; 2. Din tilfredshed, er vores stræben.Vi vil lade positiv feedback til alle de købere, når ordren er færdig.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, så husk at give os positiv feedback og 5 score rating, 3. Hvis du er utilfreds med det, skal du kontakte os inden de forlader negative eller neutrale eller score 1 eller 2.Vi vil gøre vores bedste for at løse det til din tilfredshed, og gøre din shopping oplevelse, sjovt her.

  • Mønster Type: GEOMETRISKE
  • Mønster: TRYKT
  • Stil: Jacquard
  • Materiale: 100% Polyester
  • Produktion: Sofa Dækning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Yaapeet
  • Gældende Sofa: Snit Sofa


SKU: l21671

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser