Varebeskrivelse

Arbejder Spænding : 85V-250V

Udgangsstrøm : 10A

Arbejde Frekvens : 315MHZ/433MZH( Frekvens kan tilpasses)

bemærk, at der her er i sæt , har vi gjort det til at fungere sammen, inden vi sender til dig , så du don't nødt til at bekymre sig om, hvad frekvensen er de .kun en person, der køber modtageren eller senderen alene ,at han skal bekymre sig om frekvens til at matche .

Modtager følsomhed: : -105Db

Arbejdstemperatur : -20\'C - +60\'C

Output måde : Jog .Inter-lås .Self-lås er Justerbar

Koden type :Læring kode

I forhold til det gennemsnitlige 220 v trådløs fjernbetjening switch, dette skifte er mere sikkert og mere stabilt, spænding fra 85 v til 260v, undgå at skifte skader forårsaget af spænding ustabilitet, forlænge levetiden på skift, den statiske strømforbruget er lavt, 10 ma.Maksimal belastning 1000W

arbejde/output måde

Jogge: tryk på en knap er at arbejde /PÅ.løsn din finger på den samme knap, der er stop/OFF .en channel-switch(modtageren) har brug for en, knapper fjernbetjening (senderen )

Self-lås: tryk på en knap, for en tid arbejder/PÅ .tryk på den samme knap igen er stop/OFF . (en kanal skifte(modtageren) har brug for en, knapper fjernbetjening (senderen)

Inter-lock til : tryk på en knap er at arbejde/TIL ,skal du trykke på en anden knap er stop/OFF . ( en kanal skifte( modtageren )har brug for 2 knapper fjernbetjening (senderen )

Vær opmærksom på, at :

her er de 4-KANALS og 4 knapper på fjernbetjeningen .du kan vælge alle, der arbejder måde, at du kan vælge ,har du bedre vælge den Jog eller self-lås ,så alle knapperne har været brugt .

Fortæl os, der arbejder måde, som du ønsker, når du køber det , hvis man ikke er professionel person, ville vi indstille arbejdstiden måde som dine krav, før vi sender .

Læring Metode:

1. tryk på indlæring af koden .indikatoren flash ,løsne din finger ,skal du trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen ,begynder indikatoren at blinke 2 gange og slukker .det betyder, at du lære det med succes .

2. det kan lære mere end 12 STK 2262 eller 1527 chip med den anden kode trådløse fjernbetjening

3. slette :tryk på den læring-knappen for omkring 8 sekunder , vises indikatoren tænder på off , det betyder, at de oplysninger, som du holder, er blevet fjernet med succes .

Fjernbetjening (senderen)

Fjernbetjening:

Drift Spænding: DC12V

Driftsstrøm: 30MA

Drift Frekvens: 315MHZ /433MHz

Frekvens Afstand: 20~200 M(åbent sted

(bemærk, at der er den ideelle afstand, uden at nogen blok og signal gribe ind , ville det stige og falde omkring 10%-50% med blok og signal interferens ).

Bemærk: 433mhz og 315 mhz er til rådighed ,315mhz vil blive sendt ud, hvis der ikke er nogen efterspørgsel på frekvens

pacote inclui:

1*modtager

6* transmissor

  • Trådløs Kommunikation: RF
  • Model-Nummer: XHYA-1289
  • Kodning type : Læring Kode
  • Størrelse: 105*65*25mm
  • frekvens: 315MHz/433MHZ
  • Bruger: Universal
  • Kanal: 4CH
  • Nuværende: 10A
  • Arbejder Spænding: AC220V
  • Arbejde Frekvens: 315MHz/433MHZ
  • Pakke: No
  • Mærke: xuanlongyuan


SKU: l23178

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser