Varebeskrivelse

HUAYI Fotografering Baggrund

HUAYI Officielle Butik Butik, Vi Sælger Regelmæssig Licens Produkter Til Civile Og Kommercielle Fotografi.Tilbyder En Bred Vifte Af Produkter, En Bred Vifte 0f Materialer At Vælge imellem, Produkt Størrelse, Kan Også Tilpasses.

Hvis Du ikke Har De Materialer, Du Skal bruge, Kan Du Efterlade Os En Besked Og Vi Vil Være i Stand til At Opfylde Dine Krav, Fordi Vi Er I Kina.Vi Har Fem Professionelle Designere Til At Give Dig Med Betalt Design.

Poly/Bomuld

Poly/Bomuld Vores Nyeste Og Meget Populære Materialer Til Professionel Fotografering, Det Er Blødt Og Let At Rengøre, Nemme At Opbevare Og Bære, Problemfrit Syet, Ingen Maling Off Egnet Til: Foto Baggrund, Scene Baggrund, Fødselsdagsfest, Messer, Store Billboards Osv. 160G/GSM maskinvask Og Tørretumbler, Pengeskab Intens, Levende Farver Holdbar og Stærk Lys absorberende, Ikke-reflekterende Vand Og UV-Resistent Farve Er langtidsholdbare & Genanvendelige Max.Bredde: 300CM Seamles

Vinyl

Vinyl (Tynd, Blød), Den Bedst Sælgende Baggrund Klud Materiale Omkostningseffektiv , let, Nem at Folde og Bære Ikke vandtæt ,Let absorberende, Levende Farver Max.bredde: 300cm (10 fod) Sømløse

Levere Tilpassede Tjenester

Tilgiv Os, Vi Kan ikke Vise Alle Størrelser På Websiden, Fordi Vi Ved, At Mange Kunder Kræver, Størrelse Og Mønster Af Personlige Produkter.Hvis Du Har Et Billede, Vi Kan Også Udskrive Det For Dig.Du Er Velkommen Til At Kontakte Os, Vi Vil Opfylde Dine Krav.

FAQ

Q: Poster Send foldet, vil der være rynker,Hvordan at fjerne rynker?

A: 1) Rulle det op tæt med en cylinder til 3-4 dage, vil det være ok. 2) at Opvarme det med et strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.

Q: Hvorfor jeg er nødt til at betale skat?

A: Da produktet er tilpasset i henhold til kundernes krav, Aflevering gang om 5 dage.Den østlige Asiatiske lande er omkring 10 dage i levering, og omkring 10 dage i det Sydøstlige Asien.Usa og Canada og de Europæiske lande er om 11 dage gamle.Sydamerika og Afrika tager cirka 30-40 dage.Rusland er omkring 10 dage gamle.Leveringstiden for øen er cirka 40 dage.

Hvad er Inkluderet i prisen .hvordan at fastsætte den baggrund?

Det Kulisse Kun !brug den baggrund støtte system og klemmer til at hænge baggrund.

Hvad er Inkluderet i prisen .hvordan at fastsætte den baggrund?

Det Kulisse Kun !brug den baggrund støtte system og klemmer til at hænge baggrund.

Farve Vil Være Lidt Anderledes

Husk, at hver computer skærm er kalibreret forskelligt.Farverne kan være en smule anderledes i person

  • Stil: Romantisk
  • Materiale: Vinyl
  • Type: Spray Malet
  • Pakke: Ja
  • Mærke: HUAYI
  • Model-Nummer: XT-6620


SKU: l2472

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser