Varebeskrivelse

Pull-out cup dispenser: universal disponibel kopholder.Designet med 3 selvjusterende kløer, som det let kan tages ud én efter én uden spild.Sikkert passe papir eller plast, engangs-kopper.

Gennemsigtig enkelt rør design: enkelt tube cup indehaveren kan holde omkring 40 papir kopper, og den gennemsigtige visuelle cup rør kan sikre, at du bestemme antallet af papir kopper og genopbygge det i gang.De praktiske og moderne stilfulde cup dispenseren er velegnet til alle former for dekoration.

Støvtæt cover: sundheds-flip cover på toppen kan beskytte papiret cup fra støv og også forhindre, at papiret cup fra at blive våd.Bare åbn låget på toppen af koppen dispenser, kan du lægge papir kopper til de kopper, for at organisere og gemme den kopper.

Miljøvenlig avancerede materialer: Denne pull-type cup indehaveren er lavet af ikke-forurenende ABS og gennemsigtigt PC plast materialer.Det er grøn, sund og holdbar, og kan bruges i lang tid.Egnede til brug i hjemmet, der er installeret i stuer, køkkener, cafeer og andre typer af drikkevarer.

Nem at installere: med holdbar 3M selvklæbende, let at installere, uden brug af værktøj, uden at bore, og vil ikke skade væggen.Det kan let monteres på væggen eller fastgøres på siden af vandkøleren.

Tip: Skræl off beskyttende lag af den dobbeltklæbende tape, og derefter holde den på en glat overflade og lære dens overflade, er det bedst at overlade det til 24 timer for at forbedre vedhæftningen.

  • Materiale: Plast
  • Type1: Papir Kop Dispenser
  • type4: Sugekoppen Type
  • type2: Kop & Tørretumbler Indehavere
  • type3: Dobbelt Kopholdere
  • type5: Støv-bevis automatisk remover cup
  • type6: Enkelt Kop Holdere


SKU: l26484

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser