Varebeskrivelse

Velkommen til at Se Min vare.Jeg vil give dig den bedste vare til dig.Jeg er en nyere for at Alibaba Hurtig.Så jeg vil give min kunde, den laveste pris og den bedste kvalitet.Du vil få hurtig forsendelse og hurtig respons.Alle varer vil blive kontrolleret for du catrfully og test for dig.Sørg for, at du kan få varen under bedste stand.Jeg kan garantere, at du vil kunne lide min vare meget.

El-Guitar, Hals Funktioner:

1 stk Guitar hals.Hals Træ: Massivt træ

Gribebræt Træ: Massivt træ

Finish: ufærdige

- Skala Længde: 25-1/2"

Tuner Hul Størrelse: 11/32"

Bredde ved Hælen: 56mm ;

Bånd: 22 Standard Nikkel/Sølv Bånd

Truss Rod Justere: ved Hælen Vi er den producent, som kan give mere størrelse .hvis du har brug for, bedes du e-mail til at kontakte mig.

Vi har en professionel guitar produktion studio og meget erfaren guitarlærer.Vi kan i henhold til dine behov specifikt gøre den guitar, du ønsker.

Vi er den direkte kaffefaciliteter.Og velkommen til vores butik.Du kan få de bedste vare til den bedste pris, der Også håber, at flere ven kan være min partner til at hjælpe os med at sælge ting (så som forhandler).Bedste vare til den bedste pris , i håb om at være partner med dig.Hvis du har spørgsmål.

Når din vare ankommer i tilfredsstillende stand, kan du efterlade feedback til mig.Hvis der er problemer , bedes du kontakte mig i god tid.vær venlig ikke direkte forlade mig dårlige feedback, eller lav score .

når du får den vare, bedes du tjekke dens tilstand i front af post office arbejdstager.Hvis det er borken, blot nægte at acceptere det.

Og hvis du accepterer brudt post, skal du få et dokument fra postvæsenet,som bevise, at varen er brudt, når der sendes til dig.

De begge tilfælde, vil jeg sende dig en ny vare til dig, gratis.Andre tilfælde, vil vi

  • Type: HALS
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: #6


SKU: l27040

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser