Varebeskrivelse

3 Størrelser, 3 Figurer, Tykkelse 3

Den ældste bløde luffa er valgt, og derefter hånd cut & syede 4, 3, 2 lag sammen i 3 størrelser

Rene Naturlige Fibre Rører Blødt Og Behageligt

Puster op rart, når du slikker dem i vand, kan anvendes på alle typer af køkkengrej, også for rengøring af grøntsager og frugter uden at bekymre sig om eventuelle biprodukter

Sikker, Praktisk Gave fra Naturen

Kunder, der har brug for at vide

Overfladen af visse produkter vil ligne revner, men ikke revner.Fordi overfladen af luffa i sig selv er buet, nogle vil producere rynker efter komprimering, og vil udvide efter at være blevet gennemvædet i vand, og overfladen vil blive bølget.Dette er ikke en defekt produkt, bedes du være opmærksom på!

Hvordan man Bruger en Luffa Naturlige Skål Svamp?

- 1) Blød Svamp i varmt vand i 3 minutter før første brug til fuldt ud at udvide og ren med flydende opvask, så er den klar til brug. - 2) Spin vandet ud og hænge i en ventileret sted at tørre af efter brug, kan bruges direkte næste gang. - 3) på Grund af den naturlige fiber materiale, svampe kan bruges til at rense non-stick pander, glat retter og andre redskaber bange for ridser, samt for at skrubbe fødevarer, såsom grøntsager og frugter. - 4) Anbefalede at erstatte det hver tre måneder, bare smide dem ind i kompostbeholder, når du er færdig med dem.

  • Materiale: luffa
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Brug: Husholdningsrengøring
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Stil: Svamp


SKU: l28040

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser