Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelse:

1.Lavet af premium Oxford Polyester materiale.det er mere fast og robust end lignende produkter.Indersiden af bilen affaldsspanden har en vandtæt foring, der er holdbare og lækagesikre, og det er let at rengøre og vaske.Ikke mere at bekymre sig om at drikke spild, når du er i bil.

2.Dette skraldespand omfatter TO aftagelige liners, som er super let at fjerne, vask, sat tilbage på plads!Ikke mere unclipping papirkurv fra sædet igen og igen.

3.På grund af den tilstrækkelig lange justerbare stropper, den bil papirkurven er i stand til at være placeret hvor som helst, så det er velegnet til alle former for køretøjer.Med en stor lagerkapacitet, kan du smide alle former for affald i det, mens det giver dig en ren og pæn bil.

4.Alt-i-et design,justerbar væv holder er designet til at rumme enhver størrelse væv boks.Denne alt-i-et design, der ikke kun holder bilen ren, men nem adgang til væv, mens du kører.

5.Det er meget let at installere.Blot at hænge på nakkestøtten, og justere remmen til den passende længde.Hvis du ikke længere at bruge den, kan du folde det, og det vil optage mindre plads.

Specifikationer:

Materiale: Oxford klud

Farve: Sort

Størrelse:19*16*25cm/7.5*6.3*9.8 i

Pakke inkluderet :

1 x Bil Papirkurven

1 x Indvendig lomme

Bemærk:

(1) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(2) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

  • Materiale: Oxford klud
  • Mærke: olevo
  • Stil: Tryk Type
  • Type: Opbevaring Spand
  • Form: Pladsen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l3395

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser