Varebeskrivelse

Køkken Arrangør Pot Låg Rack Rustfrit Stål, Ske Tallerkenholder Hylde Madlavning Skålen Skuffe Stå Tilbehør Opbevaring

1、Placeret på Køkkenbordet: I køkkenet madlavning følgesvend, når madlavning pot cover er ofte holdt i hånden eller placeres på køkkenbordet, som gør madlavning ikke er glat.Dette låg til opbevaring kan placere låget pænt, med at frigøre dine hænder og hjælper dig med at lave lækre retter.

2、Udstyret med en Bakke: bunden er udstyret med en bakke, som effektivt forhindrer vand og benzin saft fra utætte på bordpladen, og det kan fjernes for rengøring.

3、Non-slip Pad: bunden indeholder en non-slip pad, som kan opretholde stabilitet og ikke slip, og vil ikke skade skrivebordet.

4、Lille Størrelse: Denne pot låg beslag vedtager lille størrelse, som kan være let at bære.

5, God Funktion: Det hjælper med at holde køkkenborde og brændeovne er rene og ryddelige.

Specifikationer:

Materiale: jern

Størrelse: omkring 10*12*15cm/3.94*4.72*5.91 tommer

Farve: hvid

Packing Liste:

Redskaber Låg Holder*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse address4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

  • Materiale: jern
  • Farve: Hvid
  • Funktion: Praktisk
  • Type: Køkkengrej
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: about 10*12*15cm/3.94*4.72*5.91 inch
  • NAVN: Redskaber Låg Holder


SKU: l37141

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser