Varebeskrivelse

Beskedne Kjoler Barsel Kjoler Muslimske Kjoler Brudekjoler Brudepige Kjoler Prom Kjoler

Kjole Fotos

Størrelse Chart

Formelle kjoler er ikke som afslappet tøj,fitness er meget vigtigt for et perfekt look.

Ikke bestille den størrelse, du normalt slid,som vores standard størrelser ikke kan være den samme som din lokale standard størrelser.Undersøg dine egne målinger, at skemaet omhyggeligt,hvis der ikke er standard størrelse,bedes du skrive dit brugerdefinerede målinger i at bemærke, boks, når du bestiller.Vi vil gøre det i dit eget målinger til at gøre sikker på, at kjolen passer godt.

Ikke for større standard størrelse end din krop,nogle kjoler stilarter er ikke let at blive ændret,især kjole med beading arbejde.

Hvordan man Måler

Farvekort

Hvis du vælger en farve fra farvekort nedenfor ,bedes du venligst skrive den farve antal i bemærke, boks, når du bestiller.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken farve er den du leder efter,så send et foto af den farve, du ønsker til os,vil vi hjælpe dig med at finde den nærmeste farve.

For Ændring og Annullering Politik

Normalt har vi begynde at arrangere den næste dag for at modtage betalingen.Så hvis du har brug for at ændre noget af den kjole, så som størrelse,farve og detaljer eller annullere hele ordren,så send os besked i 24 timer efter betaling.Efter 24 timer, når vi modtager din besked om ændring eller annullering,er vi nødt til at tjekke med fabrikken først for at se om de har skåret stoffer.Hvis de ikke har,vil vi foretage den ændring eller annullering.Hvis stoffer er blevet skåret,kan ordren ikke ændres eller annulleres.Hvis kunder, der insisterer på at annullere ordren,kan vi tilbyde 40% af den kjole pris refunderet.

Tilbagevenden & Exchange Politik

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget,bedes du venligst kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Til udveksling og afkast,behøver kunderne til at betale shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Bemærk:Som alle kjoler er skræddersyet til alle returnerede varer,vil der være 40% af de samlede omkostninger udsætning gebyr.

Nogle Noter, som Du har Brug for at Vide

1. Prisen er bare for kjolen i sig selv , noget tilbehør på billederne, er ikke inkluderet i prisen.

2. Prisen omfatter ikke nogen told skat , hvis der er skat,der skal betales af køberen.

3. Alle kjole kan skræddersyet i dine egne målinger og i farver fra farvekort.

4. For plus size (16W-26W)kjoler,der vil være $19-$79 plus size gebyr ,afhænger af kompleksiteten af den kjole.

5. Lille farve forskel, der eksisterer , og vi kan ikke garantere, at de rigtige kjole farve vil være præcis de samme som de billeder online.Og vi må ikke acceptere klager over farve forskel.

6. Gør kjolen tager omkring 10-15 arbejdsdage (i travle sæsoner,er det tager 20-25 dage) , haste ordre kan være færdig i 5-7 arbejdsdage med $49 rush gebyr.

7. Når du bestiller, bedes du skrive dit bryllup eller event dato i at bemærke, max .

8. Vi kan sende farveeksempler ,behøver kunderne til at betale $30 forsendelse omkostninger (hurtig levering) eller $25 (langsom forsendelse).

9. Vi har også custom lave kjoler, der ikke er fra vores shop ,send os billeder,vi vil citere dig den bedste pris.

Feedback

Din positive feedback er meget vigtig for vores virksomheds udvikling, vi håber, du har til at forlade positive tilbagemeldinger

for os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Vi ved, hvor vigtig den kjole er for din Særlige Dag!Vi gør vores bedste for at gøre din drøm kjole perfekt.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os når som helst.Vi vil svare dig inden for 24 timer.

Nyd Din Shopping Her

  • Med indbygget Bh: Ja
  • Model-Nummer: Land Brudepige Kjoler
  • Element Type: Brudepige Kjoler
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Ærme Stil: Off Skulderen
  • Dekoration: Blonder
  • De Faktiske Billeder: Ja
  • Farve: Sølv Brudepige Kjoler
  • Silhuet: A-LINJE
  • Mærke: cecelle
  • Ærme Længde(cm): Halvdelen
  • Kjoler Længde: Gulv-Længde
  • År: Brudepige Kjoler 2017
  • Længde: Long Bridesmaid Dresses
  • Halsudskæring: V-Hals
  • Stof Type: Chiffon
  • Talje: Naturlige


SKU: l3882

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser