Varebeskrivelse

48 inches juletræ Nederdel Julepynt Ferie Træ Ornamenter Tree Dekoration Xmas Party Ferie Dekorationer

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

1.DOBBELT LAG STOF DESIGN - juletræet nederdel er lavet af høj kvalitet polyester stof.Dette gitter træ nederdel har udsøgt håndværk og traditionelle dobbeltdækker design.Det er en tyk, behageligt og blødt tæppe.Måtten kan bruges i mange år.Det er forskellige fra andre billige materialer.

2.SORT OG RØD GRID - sort og rød traditionelle plaid design er velegnet til forskellige stilarter af boligmontering.Den røde opbakning er bare så smuk og brugbar som buffalo plaid mønster.Dens materialer og farver, der matcher alle slags træ-eller klinkegulv.

3.Vores gård plaid træ nederdel giver dit træ alle charmen af en landskab Jul.Med vores eksklusive plaid mønster i mørk rød og sort, er dette træ nederdel er færdig med en rig farve for ekstra varme.Parret det med vores strømpe, en smuk, rustikt display.

4.LET AT INSTALLERE OG BESKYTTE DIT HJEM - Tre usynlige remme gøre det lettere at bruge, så det kan være tændt eller slukket.Tæppet er nemt sikret uden at skulle bøje sig over at binde flere strenge.Et træ nederdel kan hjælpe med at holde dit hjem rent ved at indsamle nåle, der falder fra en ægte fyrretræ, og der vil uvægerligt ende spredt rundt i huset, hvis der ikke er korrekt fanget og indsamlet.

5.FERIE DEKORATION - Med en koncentriske cirkulære design, det er en enkel, men sofistikeret pynt til dit juletræ.Den dejlige Jul farver og designs, slidstærkt bomuld / polyester blanding, der er ideel for de fleste familier.Det er en helt fantastisk juletræ nederdel, og så meget godt lavet og helt matcher den øvrige indretning-eller dit hjem.

Specifikation:

Farve: Som vist

Størrelse: One Size

diameter:120cm(47.2 i)

Antal: 1 STK

Bemærk:1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 x juletræ nederdel

  • Model-Nummer: R2JC8YY102967
  • Materiale: Klud
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l3885

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser