Varebeskrivelse

Bullet Punkter:

1、Fugl Afvisende Funktion: Denne fugl afvisende vindmølle streng, der roterer i vinden for at holde fugle væk fra dig mulighed for at indfange sollys.Det udsender en ufarlig let, og skræmmer fugle væk.

2、Avancerede Reflekterende Overflade: Vores fugl power-enhed er blevet omhyggeligt designet med en ny polyester film, som har en høj refleksion sats på flash overflade og en god fugl afskrækkende virkning.

3、Ingen Skade for Fugle: Med 10 meter 8 vindmøller kraftfuld kørsel vindmølle er lavet af høj-kvalitet giftfri plast med en reflekterende belægning, som ikke vil skade det indre fjer af flyvende venner.

4、Passende Lejligheder: Installere disse strenge af vindmøller i gårde eller veranda, have, græsplæne, swimmingpool eller en udendørs restaurant mellemrum på bådene, og hvor som helst ellers, du ønsker at være en fugl-fri zone.

5、Smukt Design: Med fortykket nylon reb og lyse reflekterende effekt, fuglen afvisende vindmølle, der hjælper med at holde fugle, holdbart, ikke fade, ikke nem at bryde, og har lang levetid.Den ikke-destruktive aksel og metal ventilationskanaler gøre alle fugle er bange for, så dine planter vil ikke blive destrueret af fugl.Det er en god hjælper for landbrugs-dyrkning!

Specifikationer:

Navn: Fugl Afvisende Vindmølle

Materiale: polyester PVC fortykket nylon reb

Formål: at afskrække fugle, have dekoration

Funktioner: stærk light emitting

Størrelse: vindmølle diagonal: ca 30cm/11.81 i

Parametre: omkring 10 meter i længden og 8 vindmøller

Omfanget af brug: udendørs balkon, orchard, have, græsplæne, køkkenhave og lufthavn, osv.

Packing Liste:

10M Fugl Afvisende Vindmølle*1

  • Model-Nummer: Fugl Afvisende Vindmølle
  • Navn:
  • Tema: Dyr
  • Materiale:
  • Funktioner:
  • Bruger:


SKU: l395

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser