Varebeskrivelse

Funktioner: Foldbar:Dette er ikke kun et flyselskab godkendt animalske bærere,men også en blød kat seng og katte tunnel.Der er seks agraffes omkring katten bed, knappen dem op på forskellige måder kan ændre sig til tre størrelser til tre funktion: kat seng, kat transportøren og katte tunnel.Kat Tunnel Status: Praktisk for din kat til at spille i kedeligt.Rejser udflugter: Du kan også skifte til en kat sækken status efter shopping, og bringe din kat for at kunne rejse sammen. 2 Gennemtænkt Ventilation: To søde piger ventilere net på top og side af den kat fly, flyselskabet vil trøste din kat, det vil ikke lade din kat til at føle som om at være buret inde.Unikt Design og Spændende Legetøj til Rådighed:Denne sort og grå komfort kat bærer bed også giver en perfekt blød sidet pet kennel og en ring og en fuzz bolden for kat til at dræbe tid.Skridsikker Bund:Vi har sat en ny bund med en skridsikker overflade for at forhindre, at det glider eller falder ned.Tyk & Bløde Mat:Denne udendørs kat transportøren er polstret med en tyk og blød bomuld mat, som giver din kat en hyggelig og varm comfort zone.Bemærk: på Grund af lyset, og skærmen indstilling forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.Pakkeliste: 1 * Pet Bed 1 * Bomuld Mat 1 * Toy

Hvis du er interesseret i vores produkter, og du har problemer med det, kan du kontakte os med det trade manager, e-mail og telefon.

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

1. Alipay(Escrow)

2. Bank Overførsel

Venligst e-mail os for at få oplysninger

Bankoverførsel som betalingsmetode, vil være nødvendigt tilføje $25.00 på din alt for bank gebyr

1. Din vare vil blive afsendt fra Kina Post Air Mail 5-7 arbejdsdage efter modtagelse af betaling, eller Indtil

Betaling ryddet.

2. Du modtager varen, bør tage 15-45 arbejdsdage.(Det afhænger af shipping måde, også nødt til at overveje, om de Ukontrollable faktorer)

3. Hvis du ønsker at modtage post hurtigere, kan du vælge andre forsendelse, såsom EMS, Fedex, men EMS, Fedex er dyrere end Kina Post, luftpost, og inden du bestiller varen, skal du kontakte os først,

og vi har brug for at tilføje prisforskellen.

Ellers ville vi ikke sende varen til dig.Tak i rådgivning.

1. Vi tillader udveksling elementet, hvis du er utilfreds med produktet,

men du skal kontakte os inden for 7 dage og returnere det inden for 10 dage fra den dato, du har modtaget.

2. Alle returnerede vare skal være i den oprindelige pakke og du skal give os den shippingtracking nummer.Og du bør også fortælle os årsagen til returnering.

3. Retur fragt betales af køber.

Feedback er meget vigtig for os, så hvis du har modtaget elementet, og er tilfreds med det, kan du efterlade en positiv feedback (5 Stjerner).

  • Hårdhed: medium blød
  • Produkt emballage: EP taske
  • Mærke: Hurtig pet
  • Type: katte
  • Anvendelse: kat, kanin
  • Størrelse: 36*54CM
  • SKU: ABX0032
  • Materiale: Oxford Farbric


SKU: l42896

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser