Varebeskrivelse

1. Spray afstand kan justeres, kan du justere højden af beslaget, spray har en rækkevidde på op til 24 m i diameter; Den sprinklere er for 4 ledninger usædvanligt.

2. Den spray, der kan opnås fra en semi-cirkel for at runde, vinkel, der spænder fra 30 grader til 360 grader.

3. Tåge vand fra dysen er fine partikler, kan det være sprøjtes jævnt og præcist på planterne.Øge jordens fugtighed fremmer planternes vandoptagelse, uden at ødelægge jordens struktur, jordens næringsstoffer er ikke let at miste.Det er en effektiv måde at spare vand på.

4. Let at bruge sprinklere, kan flyttes ranly.

Specifikationer

15 ° -360 ° justerbar vinkel, 0.2-0.4 Mpa arbejdstryk, 0.5-1.3 / h flow, med et interval på 8-12 meter.

Velegnet til have, græsplæne, træer, buske til vand.

farve: sort

Materiale: ABS plast + PP

størrelse: 32MM

Pakkens Indhold:

1 x Sprinkler

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om samarbejde-relaterede spørgsmål:

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden" , vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling:

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Loneabrahamsen.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Loneabrahamsen.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l431

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser