Varebeskrivelse

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Opdatering Sundhed Materiale: R4 ring sundhed indeks er fuldt opgraderet Den lavet af Mikro-krystallinsk Zirconium-Keramik, blandet med Germanium Gral, Vulkanske Magnet og fir energi sten, bidrage med en masse til brugerens sundhed.Crystal keramiske har sporstoffer, som kan forbedre den menneskelige stofskifte og effektivt at fremme blodcirkulationen; fir e energi sten kan hjælpe mennesker effektivt at modstå den elektromagnetiske bølge fra computer ,telefon eller elektrisk apparat.

Æstetiske og Slid-resistente: materialer af Høj kvalitet gør det yderst har d.Denne ring har fire gange hårdheden af den legering, der gør at det ikke er slidt op på grund af ridser i det daglige liv.På samme tid, det har fremragende brydningsindeks og spredning resultater, så det hele til at udsende en unik glans.

Funktion Opgradering: Den fjerde generation af smart ring, er udstyret med flere sæt af RFID smart moduler, der kan simulere fire ikke-kontakt sensor-kort på samme tid.Hertil kommer, at den nyligt designede kredsløb struktur i høj grad reducerer de elektriske felt, der er interferens mellem de enkelte moduler.Sammenlignet med den tidligere generation, dette produkt har øget afsendelse og modtagelse afstand af 3 gange.Det kan være let forenelig med forskellige kortlæser enheder.

Vandtæt Støv og Falder Bevis: IP68 vandtæt niveau, støvtæt og fremragende modstand til at falde og rullemodstand kan være kompetente til de krav til ansøgningen om enhver lejlighed.Ingen skal batteriet oplades, skal du glemmer genopladning og ledningsnet, og brug det til enhver tid.

Bred Kompatibilitet: NFC-funktionen er blevet redesignet.Det understøtter næsten alle mobiltelefon applikationer på markedet.Support phone-modeller.

Ring kun, andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikationer:

Materiale: Mikrokrystallinsk Zirconium-Keramik

Valgfri Størrelse: A, B, C, D, E

En Størrelse: Indre Diameter, Omkreds: ca.5.71 cm/2.25 i, Diameter: ca.1.82 cm/0.72 i

B Størrelse: Indre Diameter, Omkreds: ca.6cm/2.36 i, Diameter: ca.1.9 cm/0.75 i

C Størrelse: Indre Diameter, Omkreds: ca.6.28 cm/2.47 i, Diameter: ca.2cm/0,79

D-Size: Indre Diameter, Omkreds: ca.6.6 cm/2.60 i, Diameter: ca.2.1 cm/0.83 i

E Size: Indre Diameter, Omkreds: ca.7cm/2.76 i, Diameter: ca.2.22 cm/0.87 i

Farve: Som de viste billeder

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder:

1 x Ring

  • Metaller Type: zink Legering
  • Køn: Unisex
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • 1: R4 Smart Ring-Vandtæt
  • 2: Støvtæt Fallproof Smart Ring
  • 3: NFC Magic Finger Ring


SKU: l4325

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser