Varebeskrivelse

Telefon: 854556349

M Ail: Alex.wccsolar.es

WccSolar

Sendt Spanien 24/48 Timer

Fragt Europa 48/96 Time

2x6mm halogenfri elektriske slange Kabel-RV-K

Kbiflex RV-K 1 KV UNE 21123

Elektrolytisk kobber Dirigent, Klasse V fleksibilitet, netformede polyethylen isolering (XLPE), PVC ydre dække, sort eller grøn farve.

Applikationer: Power distribution i BT inde og ude og i alle former for installationer, hvor der er behov for fleksibilitet.Meget velegnet til brug i høj strømstyrke løbende aktuelle anlæg.For sammenkobling af batterier, invertere osv.

Tekniske data Nominel Spænding: 0.6-1 KV.Test spænding: 3500 V. Standard: UNE 21123-91/1 IEC 502 krumningsradius: 10 x diameter driftstemperatur: -20 °C. Til + 90 °C. Flamme propagator No: UNE 20432-1 IEC 332-1 Brand propagator No: IEEE 383-74

BETINGELSER

Kontakt

For nogen form for tvivl, du måtte have om tekniske, om vores produkter, status på dine ordrer eller forsendelse antal din pakke, du har vores telefoner samt vores post elektronisk i, som vi kan deltage til alle dine spørgsmål

TELEFON: 854 556 349

Til RÅDIGHED Wccsolar

Alex.wccsolar.es

Servico.wccsolar.es

Køb Online

Hos os kan du lave køb over internettet så sikkert som muligt, har vi de fleste former for betaling.Husk, at i tilfælde af indlæg, du skal angive navn og telefonnummer, så vi kan placere din ordre

. PAYPAL

. VISUM'

. OVERFØRSEL

Gratis

Levering til hjemmet med 24/48 timer service firma : DHL,Envilia,Coreeos,hurtig,Zeleris,Tipsa,TSB,TXT (Inden for 24/48 timer efter fødslen) , Overførsler til CANARIAS CEUTA og MELILLA, tjek priser, før du køber tak.

Returret

I henhold til spansk lovgivning, de returnerer politik og krav om on-line køb af produkter, skal du give de samme garantier og rettigheder til køber, som de har købt off-line, dette er grunden til, at de vender tilbage politikker af de produkter, der købes på WWW er givet below.WCCSOLAR.NET.

Årsagerne til, som en artikel, der kan returneres er begrænset.I hvert fald alle produkter, der markedsføres fra denne butik har været bekvemt kontrolleret og gennemgået inden afsendelse, så vi anbefaler, at før du accepterer, at enhver pakke sørg for, at emballagen er i god tilstand.Hvis ikke, bedes du gøre ikke acceptere ordren, og kontakt WWW immediately.WCCSOLAR.NET til at anmelde forekomst og finde en løsning, som agile og egnet som muligt, da at underskrive kvittering kupon implicit accepterer, at pakken er i perfekt stand, Så hvis du har lidt skade, transport selskab vil ikke overtage nogen yderligere krav, og WCCSOLAR kan ikke acceptere returnering af varer med skader.

Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dine købte produktet via Internettet, har du 7 dage, at regne fra leveringsdatoen til at returnere det.Før du foretager en sådan tilbagevenden skal kunden kontakte WWW.WCCSOLAR.NET inden for den frist, der er angivet via e-mail eller telefon, og du vil blive givet den procedure, der skal følges for at gøre gengæld.Ved modtagelsen af produktet i perfekt stand, vil du blive reintegreret det beløb af dit køb, minus forsendelsesomkostninger betales på det tidspunkt ved at WccSolar, ved bankoverførsel til den konto, du fortælle os.

Enhver returnering uden forudgående meddelelse vil blive afvist ved WWW.WCCSOLAR.NET for at gøre det muligt at acceptere tilbagevenden både produktet og emballagen skal være i perfekt stand, uden at riste eller brudt eller beskadiget emballage og herunder al dokumentation, der ledsager produktet, samt deres tilbehør.Kunden skal foretage en korrekt emballage, der sikrer, at transport uden skader.Når vi har modtaget og kontrolleret, at varen er i samme stand som den var afsendt, dit beløb vil blive genindsat ved bankoverførsel.

1.-understøttet årsager til returnering af produkter:

• At varen er leveret til dig, ikke svarer til den ordre.

• Hvis en eller anden grund leveringstiden er højere end den, der er fastsat for din ordre, vil vi kontakte dig ved at fortælle dig den omtrentlige dato for afsendelse.Men hvis forsinkelsen er sådan, at rækkefølgen er Ikke længere brugbart, anbefaler vi, at du ikke accepterer pakken.Dette vil spare vende tilbage udgifter.

Fandt, at transporten udføres på en forkert adresse.I dette tilfælde er det kun, returnering kan foretages på grundlag af bidrag.

2.-status for elementer, så din returnering bliver accepteret:

• Ved returnering af en ordre om at blive accepteret, det er bydende nødvendigt, at for at være forseglet, i original emballage og i perfekt stand.

3.-procedure for returnering af varer:

• I tilfælde af, at produktet skal returneres, skal du kontakte WWW.WCCSOLAR.NET ved e-mail til service-adresse.wccsolar.Da, eller ringer telefonen 854 556 349, med angivelse af ordrenummer, samt årsagerne til, at vende tilbage.

Efter at give sådanne oplysninger, kan du sende artiklen til den adresse, du får, og når den gode tilstand af de varer, der er kontrolleret, tilbagebetaling til køb vil blive foretaget.

• Udgifter i forbindelse med returnering eller ændringer (primært bidrag) afholdes af kunden.

4.-maksimal tidsfrist for returnering:

• Detail-handel Management Loven fastsætter en frist af 7 dage fra afgivelse af ordre til forbrugeren efter udløbet af denne frist, ingen afkast vil blive accepteret.

5.-KRAV

Ifølge trade code (art. 366) krav for skade, fordeling og helt eller delvist tab af godset, skal det ske inden 24 timer efter modtagelsen af det, medmindre skaden var tydeligt, i hvilket tilfælde krav skal være på leveringstidspunktet.

  • Mærke: INGEN


SKU: l4828

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser