Varebeskrivelse

Kunstige falsk Frugt model avocado blomme Passion Frugt, æble pærer, granatæble, appelsin, ananas Dragon frugt Simulering rekvisitter

I. Forsendelse Metode

A. Hvis din ordre ikke er hastende, kan du vælge gratis forsendelse og har brug for omkring 30-50 dage levering.B.Hvis din ordre er lidt påtrængende, skal du vælge den registrerede pakke har brug for omkring 20-40 dages leveringstid.Tilbud, som er registreret pakke: China Post, der er Registreret luftpost / Loneabrahamsen.dk Standard Shipping / Special Line-YW / ePacket osv.C.Hvis din ordre meget hastende, kan du vælge kommercielle Hurtig har brug for omkring 7-15 dage levering.Findes kommercielle express: EMS / FedEx / DHL / TNT / Loneabrahamsen.dk Premium Forsendelse osv.

II.Størrelse og Farve

Størrelsen fra vores beskrivelse er kun til reference.Farven skal findes en farve forskel end reelle produkter.Så den størrelse og farve detalje samme som vores rigtige produkter, skal du ikke købe, hvis du er for kværulere.

III.Udvidet For Beskyttelse Dato

Når skibsfart beskyttelse dato næsten til ende, hvis du ikke har modtaget produkter, bedes du bemærke os til at udvide den leveringsdato, så du endelig kan få det.

IV.Køb vejledningen

A. sælge pris ikke indeholde af kurv, lille skål, kniv osv.rekvisitter.B.Her, vi sælger kun Falske Frugt Model.C.Hvad vi sælger, er reelle produkter af høj kvalitet,de er levende og virkelighed; den form og farve er 99% samme som rigtige frugter.Nogle produkter, også med frugt aroma.Så det er de virkelige gode produkter, du ønsker.

V. Produkter Vis Billede

VI.Forsendelse Beskrivelse

A. Normalt, efter købers ordre skal kontrolleres af Loneabrahamsen.dk.Kun for bestået verificeret, da sælger har ret til at sende det ud.Så, Kære Kunde, Vær tålmodig, for din ordre, når du bestiller.B.Som for shipping tid er uncontolable for sælger, så når du bestiller, der er mange forskellige levering metoder med forskellig leveringstid.Vælg det som pr dine ønskede.

VII.Om Din Feedback

A. Inden for skibsfart beskyttelse date,kan du ikke åbne enhver tvist, for ikke modtagne varer!Fordi shipping blev valgt af dig, når du bestiller, så skal du vide, forsendelse detaljer.B.Når skibsfart beskyttelse dato næsten til ende, hvis du ikke har modtaget produkter, bedes du bemærke os til at udvide den leveringsdato, så kan du endelig har modtaget pakken.C.Efter bestilling forsendelse beskyttelse dato, hvis du stadig har ikke modtagne varer.Bemærk rettidig kontakte os, så vi bekræfte med rederiet og Loneabrahamsen.dk selskab, og derefter løse problemet for dig.D.Vi vil blive værdsat hvis du kunne give os en god tilbagemelding.Fordi vi håber, at toppen levere bedre service til dig.

VIII.Business Support

IX.Om Vores Virksomhed

Vi er en virksomhed, som er specialiseret i at producere og sælge festlig party leverer produkter; Falsk frugt, grøntsager, fødevarer, blomster, planter osv.JEACH, KINGSOUND, FRDM, WIMING, GOODLIFE , FOUR SEASONS er vores mærker.Fabrikken Salg,bedste Kvalitet, Bedste Support og Professionel Service er vores fordel.Kvalitet er for det første, at give dig en kvalitet de produkter er vores ansvar.Nu, Vi er i fremme vores egne mærker, og håber på at udvikle sig sammen med dig sammen!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • lejlighed 2: supermarked, indkøbscenter dining room dining hall dekoration rekvisitter
  • lejlighed 3: festlig party rekvisitter
  • Antallet af Pc ' er: 1 stk
  • lejlighed 4: Undervisning Legetøj
  • Materiale: Plast/Skum/PVC/PU
  • Bruger: foto fotografering rekvisitter
  • lejlighed 1: hotellets bar, café, restaurant, butik, shop Køkken boligindretning rekvisitter
  • Type: simulation af kunstig falsk frugt model rekvisitter legetøj
  • navne: Faux frugt modeller


SKU: l4829

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser