Varebeskrivelse

modname=ckeditor

Se funktioner:

(1)Præcist at beregne antallet af trin, kan Hjælpe dig med at udføre dit daglige kalorie forbrug planen.

(2)3 ATM vandtæt,kan Det bruges til at vaske hænder eller i regnfulde dage,Blød silikone rem, åndbar og sweatproof.

(3)Indbygget CR-2032 lithium-ion-batteri, 3 år livet - Ingen grund til at genoplade (Trin status 1 år / kan være slukket).

(4)To gange,2 land tid kan indstilles.

(5)Stort LCD-lysende skærm.

(6)Nedtælling

(7)Vækkeur

(8)Stopur(timer)

(9)Globale Garanti, Service,Manglende fuld refusion lover,Tilbehør støtte mailing service.

(10) signalledning 100% ægte garanti,Oprindelige se boks,Forhindre åbning laser anti-forfalskning mark.

Standard konfiguration (kun til reference, konfiguration afhænger af den pakke, du vælger):

(1) Et stykke af ur (farve efter dit valg)

(2) EPOZZ LOGO nye version original æske

(3) Backup batteri

(4) Reservedele læder rem

(5) Læder puder til at forhindre metal allergi

(6) Erstatte urrem af gaffel

1. Under den normale tid på skærmen, skal du trykke på og holde den røde knap i 3 sekunder for at tænde eller slukke Gå plan.Når du ser fodspark ikonet, åbner.Når du går, kan du se de blinkende fodspark, hvilket betyder, at antallet af trin, der er beregnet, og antallet af trin, vil først starte efter 15 på hinanden følgende trin.Under trin stemmeoptællingen, hvis du stopper, Gå-plan vil også pause til at beregne antallet af skridt. 2. I trin tælle mode af den normale tid på skærmen, skal du trykke på og holde RESET-tasten i 2 sekunder for at klare de aktuelle data .Hvis data er ikke ryddet, antallet af trin, vil blive medregnet som du fortsætte med at gå. 3. Trin tælle data for den aktuelle dag, vil automatisk blive gemt, og automatisk ryddet på 00:00 00 næste dag. 4. Når målet trin procentdel gennemførelsesprocenten når 100%, vil uret udsender en "Bi Bi Bi" lyde i 20 sekunder.Tryk på den røde knap for at stoppe. 5. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med at Gå plan for et stykke tid, kan du trykke på og holde den røde knap for at deaktivere Gå plan, afbryde strømmen af sensoren, og forlænge batteriets levetid; de data, der vil fortsætte med at akkumulere, når den er genstartet. 6. I tidstilstand, skal du trykke på RESET-tasten til at søge den nuværende dagen Skridt, kalorier, gå-kilometer, gå tid.

1. Uret kan gemme 31 dage for at gå planlægge data.Hvis opbevaring pladen er fuld, den ældste registrering overskrives automatisk. 2. Tryk på MODE-knappen i standard-tid på skærmen til at indtaste gå plan forespørgsel, skal du trykke på den røde knap for at søge i historiske dato, og tryk på knappen RESET på den aktuelle kalender for at forespørge på trin tælle data for den aktuelle forespørgsel dato: skridt, kalorier, gå-kilometer, gå tid. 3. I forespørgslen gå plan skærmen, tryk på og hold RESET (nulstillings) - knappen i 2 sekunder, alle de historiske gå plan data vil blive slettet.

(1)Tryk på MODE-knappen 2 gange,og skærmen viser, er den TID/dato-tilstand, (2)Tryk på LIGHT-knappen i 3 sekunder,Når du ser det ønskede tal blinker, betyder det, at indstillingen status er tændt, (3), der er det første år, derefter tryk på MODE for at hoppe til måned, dag og klokkeslæt, 24/12 timers visning-tilstand, (4)Den røde knap er stigning, RESET-knappen er faldet,Tryk på MODE-knappen for at gemme indstillingen Ingen nøgle operation, automatisk gem og vend tilbage til skærmen efter 30 sekunder

(1)Tryk på MODE-knappen 3 gange,og skærmen viser AL er alarm-tilstand, (2)Tryk på LIGHT-knappen i 3 sekunder,Når du ser det ønskede tal blinker, betyder det, at indstillingen status er tændt, (3)Den røde knap er stigning, RESET-knappen er faldet,Tryk på MODE-knappen for at gemme indstillingen, (4)Tryk på den røde knap, klokken ikon vises, skal alarmen er tændt,Sonic ikon angiver, at der påmindelse hver time, (5)Tryk på MODE-knappen under alarm, (6)Afbryde alarm og tænde for slumretilstand påmindelse funktion,Efter 5 minutter, vil det automatisk lyden igen.Der kan anvendes tre gange i sleep mode.

(1)Tryk på MODE-knappen 4 gange for at skifte til ST stat; (2)Den røde knap starter timing;RESET-knappen skifter til split timer SP-tilstand; (3)Under tidtagningen, skal du trykke på den røde knap for at pause eller fortsætte med tidtagningen; (4)Den maksimale tid 23:59:59

(1)Tryk på MODE-knappen 5 gange,og skærmen viser DL er den Tid/dato-tilstand, (2)Tryk på LIGHT-knappen i 3 sekunder,Når du ser det ønskede tal blinker, betyder det, at indstillingen status er tændt, (3), der er det første år, derefter tryk på MODE for at hoppe til måned, dag og klokkeslæt, 24/12 timers visning-tilstand, (4)Den røde knap er stigning, RESET-knappen er faldet,Tryk på MODE-knappen for at gemme indstillingen Ingen nøgle operation, automatisk gem og vend tilbage til skærmen efter 30 sekunder

(1)Tryk på MODE-knappen 6 gange,skærmen viser TMR er Nedtællingen tilstand (2)Tryk på LIGHT-knappen i 3 sekunder,Når du ser det ønskede tal blinker, betyder det, at indstillingen status er tændt (3)Den røde knap er stigning, RESET-knappen er faldet, Tryk på MODE-knappen for at gemme indstillingen, (4)Tryk på den røde knap, og Nedtællingen er slået til, (5)Som nedtællingen skrider frem, skal du Trykke på den røde knap for at pause,Ringtone påmindelse efter nedtælling.

-------------------------------------------------------------

Hvis du ønsker at se den indstilling, betjening, video, ur,

Gå venligst til hjemmesiden www.youku.com og søg efter EPOZZ E1808

gå plan forespørgsel

https://v.youku.com/v_show/id_XNDc4MjIyMzU0NA==.html?spm=a2h0c.8166622.PhoneSokuUgc_2.dtitle

bruger test

https://v.youku.com/v_show/id_XNDc4MjIyOTY0MA==.html?spm=a2h0c.8166622.PhoneSokuUgc_1.dtitle

gå plan drift

https://v.youku.com/v_show/id_XNDc4MjE3MTY4OA==.html?spm=a2h0c.8166622.PhoneSokuUgc_3.dtitle

indstilling af nedtælling

https://v.youku.com/v_show/id_XNDc4MjYyMDMyOA==.html?spm=a2h0c.8166622.PhoneSokuUgc_4.dtitle

  • Bandet Materiale Type: Silikone
  • Bokse & Sager Materiale: Papir
  • Bånd Bredde: 26mm
  • Vandtæthed Dybde: 3Bar
  • Funktion: Alarm
  • Model-Nummer: E1808-G
  • Sag Form: RUNDE
  • Dial Diameter: 48mm
  • Bandet Længde: 25cm
  • Sagen Tykkelse: 15mm
  • Lås Type: Spænde
  • Mærke: epozz
  • Skive Vindue Materiale Type: Hardlex
  • Bevægelse: Digital
  • Sag Materiale: Legering
  • Stil: Sport


SKU: l5266

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser