Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelse

Gratis Forsendelse High Yield Side Fuser-film ærme til HP LaserJet Enterprise M607

M608 M609 M631 M632 M633

Vare Fuser-film, fuser fastsættelse film Model

M607 M608 M609 M631 M632 M633 Udbytte side

High yield side Type Grade A og originale ny Udskiftning 1:1 Pakke Neutral pakke MOQ 1stk Retssag for Støtte leveringsdato Inden for 3 arbejdsdage Garanti 12 måneder i henhold til almindelig forsendelse og lager tilstand.100% test betalingsfrist, T/T fra Bank til Bank,Western Union,Paypal

Produkter med billede

Firma Oplysninger

Shenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd, som er registreret i 2005, er en integreret virksomhed for fremstilling og salg af printerens forbrugsstoffer og tilbehør.Beliggende i Shenzhen, Kina, selskabet har udviklet en serie af avancerede oplevelser i produktionsstyring, og smedede skillfed salg teShenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd, som er registreret i 2005, er en integreret virksomhed for fremstilling og salg af printerens forbrugsstoffer og tilbehør.Beliggende i Shenzhen, Kina, selskabet har udviklet en serie af avancerede oplevelser i produktionsstyring, og smedede skillfed salgsteam.Baseret på professional teknik-og perfekte salg-tilstand, Shenxiangyu har været en af de mest konkurrencedygtige virksomheder i office-påkrævet felt.

Vores produktlinier:

1. Laser printer dele og forbrugsstoffer

2. Kopimaskine og fax dele og forbrugsstoffer

3. Blæk patron og dele

4. Plotter dele og forbrugsstoffer

5. Dot matrix printer dele og forbrugsstoffer

Vores Service

1. Betalings metode: TT.Paypal, West union, Money gram, Ecsrow

2. Garanti: 12 måneder i henhold til almindelig forsendelse og lager tilstand.100% test

3. Toner patron, vi bruger høj kvalitet OPC, Knive, PCR, MAG ROLLER, SCC chip, Korea toner til at fylde sort tonerpatron, skal du bruge Mistubishi toner til at fylde farve tonerkassette.Høj kvalitet, som de Originale!

4. Tre gange test, 100% test på printeren, lave defekte sats:

5. Worry-Free køb, vi garanterer 100% udskiftning eller tilbagebetaling for eventuelle defekte produkter, og Vi vil aldrig lade dig ned eller føler dig ulykkelig.

6. Langsigtet teknisk support, service slutter aldrig, vi arbejder på, indtil du er tilfredsstillende & glad

7. Komplet sortiment af printer forbrugsstoffer og printer tilbehør, man holder op med at købe og spare tid, sparer på dine omkostninger.

FAQ-Spørgsmål 1: Hvad er dit produkt garanti?

A: Vi garantere, at vores produkt er, der passer til den normale bruger, formål og er fri for defekter i materialer eller udførelse.

Spørgsmål 2: Hvad er din virksomheds politik på defekte varer?

A: Vores virksomhed holde punkter kvalitet for lang tid.Defekte sats er mindre end 0,3%.Hvis der er nogen defekte varer på grund af produktionen fejl eller transport problemet, bedes du kontakte os.Vores customer service-team vil give øjeblikkelig respons på klager.Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god måde at løse.

Q3: Hvad er din MOQ (minimum ordremængde)?

A: Generelt vores MOQ er ikke begrænset.Skal du have mere diskussion med os, hvis din kombination af modeller, der er kompliceret.

Q4:hvad med at få prøver fra dig?

A: Vi vil sende dig prøver efter vi har modtaget betaling for prøverne.Køber skal give shipping cost.Du bedes bekræfte med os, som shipping måde du ønsker.

Spørgsmål 5:Om forsendelsen: hvilken type forsendelse, vil du bruge?

A: Vi sender normalt de produkter, hurtig levering til din dør) eller som luftfragt til din nærmeste lufthavn, forsendelse dage:3-7 arbejdsdage afhænger destination, Hvis antal er stort, vi kan sende ved havet container og den bedste skib måde er ved havet, shipping dage: over 20 arbejdsdage afhænger destination port.

Spørgsmål 6:Hvilken emballage bruger i?

A: Neutral pakke med airbag eller en Skræddersyet pakke.

Spørgsmål 7:Hvor meget er portoen?

A:Forsendelses omkostninger, der opkræves af pakker, vægt og relateret til shipping metoder, du vælger, og din destination.

Spørgsmål 8:Hvordan Bestiller man?

A:Trin 1. Efter at alle detaljer klar med vores salg, Venligst bekræfte ordrer til os.Vi vil sende dig en Performa faktura (PI).Har brug for dine oplysninger, såsom fulde navn,land, by, detalje, adresse, postnummer, skat nummer ...

Trin 2. Sende betalingen T/T eller West union.På grundlag af PI og sende tilbage til os beviset, vil vi levering af FedEx eller DHL inden for 3-5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.

Setp3. Bekræfter os modtagelse af produkter.

Q9: service Efter salg?

A: For lille mængde af defekte blækpatroner, bedes du venligst sende os dokumentation af kvalitet problem, såsom foto og scannet print ark, osv.Og vi vil sende dig erstatning cartirdge af samme model og mængde alongwith næste forsendelse

For batch problemer, for det første har vi brug for flere pc ' er prøver, som sendes tilbage til os, når vi teste prøverne og bekræfte parti problme, vil vi arrangere forsendelse tilbage den defekte blækpatroner, og erstatte dem med næste leverance.

Bemærk:

Lille ordre er acceptabelt.

Velkommen dig til at besøge vores virksomhed.

Mere du bestiller,bedre rabat du vil få.

  • kassen: en brik for hver kasse
  • Model-Nummer: M607 M608 M609 M631 M632 M633
  • Item: Fuser-Film Ærme
  • Prøvebestilling: Tilbud
  • Garanti: 12 måneders
  • model No_: M607 M608 M609 M631 M632 M633
  • Levering Evne: 10000 Stk/Styk pr Måned Fuser-film ærme wholsale
  • LEVERINGSTID: 2-4 hverdage
  • Type: Fuser-Film Ærmer
  • Mærke: SXYTENCHI
  • Farve: Brun farve
  • Betaling Sigt: TT Westerm Union MomeyGram Paypal
  • Navn: Tenchi
  • MOQ: 1stk
  • Leveringstid: 1
  • Port: Shenzhen Fuser-film fabrik
  • Oprindelsessted: Kina (Hovedlandet)
  • Emballage Detaljer: Fuser-Film


SKU: l5707

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser