Varebeskrivelse

Hvis Du Kan Lide Dette Emne,Kan Du Tilføje Den Til Din "Ønskeliste",Hvis Du Kan Lide Vores Butik,Kan Du Tilføje Den Til Din "Butik Liste".Vi Leverer Stor For Stor Rabat ,Hvis Du Har Nogen Spørgsmål,Bedes du Kontakte Os, Tak!!!

Beskrivelse:

1.Jul Vin Glas-Kort: ved Hjælp af en vin-kort på en part, der ikke kun skelner bedre gæster, men også pryder din vin briller til at gøre din unikke briller.Bagsiden af kortet er tomt, kan du også skrive det sprog, tak velsignelse eller gæstens navn på bagsiden.

2.Holdbart Materiale: Lavet af høj kvalitet papir materiale, der let og ikke nem at bryde, kan bruge mange gange.

3.Unikt Design: Disse glas vin kort med søde tegneserie mønstre det nemt at gøre din julefrokost flere sjove og øge festival stemning på spisning, imponere gæsterne.Der er forskellige mønstre kan vælge, som du kan vælge, hvad du vil.

4.Let at Bruge: Let at bruge med 2 huller i bunden, kan let blive siddende fast, og ikke let at falde af.Bare nødt til at pin-slot til kanten af glasset.

5.Bred Anvendelse: Perfekt til julefrokost bordet gæst navnet sted, eller ornamenter, der er egnet for de fleste af glas, kopper, helt sikkert for din anvendelse og udskiftning på julefrokost forsyninger og daglige liv med.

Specifikationer:

Materiale:Papir

Farve:Som billedet viser

Type:Drik Markører

Antal:10stk

Sted oprindelsesland:China

Størrelse:6*3,6 cm

Pakke inkluderet:

1x sæt

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

2.På grund af de forskellige display-og andet lys,er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Tak for din forståelse.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l6390

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser