Varebeskrivelse

Barok stil SANG Brand erhverv Master 7×7 strenge 15" Viola d ' amore #12370

Ganske højt og rungende lyd

rig og god bas-tone

Smuk farve

Fineste Europæiske spruce top

Smukke flammer maple tilbage

Håndskårne med stor dygtighed

u Sjælden SANG Fremragende Master 7×7 strenge 15" viola d ' amore, Det har en meget høj lyd og fyldig tone ,fine håndværk og op til hammer maling farve,meget smukke kontur.Det er det klogeste valg til at spille og indsamling.

u Det blev skabt af vores master kaffefaciliteter Hr. Sang og to af hans højre hånd. - studerende.De har været til Italien for at lære for yderligere uddannelse af teknik til fremstilling af violiner

u Fineste Gran Top med endnu korn

u Smuk Flammet ahorn Ryg , Nakke og Ribben, Naturlige tørrede 12 år

u Fremragende Stand - ingen revner, ingen reparation, ingen skade.

u Ebony pinde og chinrest

u God Bridge

u Gratis med høj kvalitet blød taske

u Gratis God Bue

Størrelser:

Kroppens længde:15"

Streng længde: 14'

øvre bout bredde:6 7/8"

midt bout bredde:4 3/8"

bunden bout bredde:8 1/2"

Den øverste bredde på gribebræt er ca 36mm bredde mellem tilstødende streng er omkring 1 ",broen mellem bredde

tilstødende streng er omkring 1 13/16"

Tuning-fra laveste til top er: A - d - a - d' - f#' - a' - d"

Bemærk: Den strenge af dette instrument ikke er nøjagtige, Da vi ikke finde den rigtige strenge til det, Bedes du sætte de rigtige strygere på det ved dig selv.forstå venligst, at.

Om Viola d ' amore:

De fleste af viola d ' amore har fjorten strenge-syv strenge at spille, og yderligere syv resonans eller sympatisk strenge at gå gennem broen og mellem gribebrættet og hals af instrumentet, afholdes af de enkelte pinde i den aflange pegbox.Den sympatiske strenge er oftest indstillet på den samme pladser som spiller strenge.Instrumenter, der findes med forskellige kombinationer af strenge at spille (fire, fem, seks, syv) og sympatisk strengene (fra fire op til fjorten).I Tyskland, viola d ' amore uden sympatisk strenge eksisteret i en kort periode i det tidlige 18.

I løbet af Barokken, var det almindelig praksis at tune viola d ' amore, i fordelingsnøglen for det enkelte stykke.Joseph Maier, der er anført 16 forskellige stemmetraditioner, som er blevet for viola d ' amore i hans 1732 afhandling Museum musicum.Vivaldi brugt stemning i D-dur, d-mol, A-dur, a-mol og F-dur i hans otte concerti for viola d'amore.By slutningen af det 18 århundrede, tuning fast i en tonalitet, der er en, der er anvendt i dag, og de fleste ofte til klassisk, romantisk og moderne stykker.Der tuning, fra den laveste syvende string op til toppen første streng, er:

A - d - a - d' - f#' - a' - d"

Hovedparten af viola d 'amore musik i løbet af det 18 århundrede blev skrevet i scordatura, notation, et system, som violinist lettere kunne spille på en viola d' amore med forskellige stemmetraditioner, som er blevet andet end standard tuning af et strengeinstrument stemt i kvinter.Top fire strenge af viola d 'amore kunne være tunet til forskellige mulige pladser, men skriftlig notation ville bruge den åbne g, d, a, og e strenge af violin for dem, pladser, så hvis den øverste streng, der blev indstillet til d", den skriftlige note var en e", og det ville lyde d".For de nederste 3 strenge, det var almindeligt at have dem skrevet i bas-nøgle, men klinger en oktav højere.Dette system gjorde det muligt for en ikke bruges til at scordatura, tuning til at spille mere let på viola d ' amore.På den anden side, nogle komponister, som J. S. Bach og Graupner Christoph ikke bruge scordatura notation på alle, og så er den skrevet noter var dem, faktisk, at der var lydt.

  • Ansigt Materiale: Gran
  • Tailpiece Materiale: maple
  • Bue Materiale: Brasilien Træ
  • Model-Nummer: viola d ' amore
  • Gribebræt Materiale: Ebony
  • Mærke: STJ
  • Størrelse: Other
  • Top Materiale: maple
  • Tilbage / Side Materiale: maple


SKU: l6433

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser